Menü Bezárás

10 dolog, ami kifejezetten csak a legjobb barátnőkre jellemző

A legjobb barátnőt talán úgy lehetne leginkább jellemezni, hogy az életünk egy nagyon fontos része, aki szinte mindig mellettünk áll, jóban, rosszban.

Íme azok a dolgok, amik csak, és kizárólag a legjobb barátnőkre jellemzőek.

1. A legjobb barátnő terapeuta is egyben.

A legjobb barátnő általában mindent tud rólad, és az életedről, még azt is tudja, hogy milyen fiúval randizol éppen, hogy hányas a lábad, vagy hogy hányat pislogsz egy nap, egyszóval mindent. Mindenben számíthattok egymásra, tulajdonképpen majdnem, mint egy pszichológus. Mindegy, hogy éppen jó a kedved, vagy rossz, ő ott van neked.

2. Olyan, mint a tökéletes melltartó.

Pont olyan nehéz megtalálni a legjobb barátnőt, mint a tökéletesen illő melltartót. A nők nagyon nehezen bíznak meg egymásba, és könnyedén kialakulhat közöttük vita, esetleg rivalizálás, amin nem egyszerű túl lépni. Azonban hogyha megtaláltad azt a személyt, akiben feltétel nélkül megbízol, el ne engedd, hiszen ez egy különleges barátságnak a legismertebb jele.

3. A legjobb barátnő olyan, akár egy univerzális kulcs.

A legjobb barátnődnek, ha nálad van, szinte mindent szabad. Megnézheti milyen kajád van a hűtőben, használhatja bármelyik cuccodat feltétel nélkül. Megnézheti az üzeneteidet a telefonodba, sőt  akár válaszolhat is rájuk. Még a lakáshoz is kaphat kulcsot, azonban ez csak abban az esetben működik, ha visszafele is igaz.

4. A legjobb barátnőd lényegében olyan, mint a naplód.

Arról ismerszik meg a legjobb barátnő, hogy szinte az összes titkodnak a birtokában van. Olyan dolgokat tud rólad, amit talán még senkinek nem mondtál el ezelőtt. Persze ez is csak akkor jó, hogy ha oda vissza működik.

5. Minden legjobb barátnőnek van egy közös dala.

Mindenkinek van közös dala a legjobb barátnőjével, amit ha meghallanak bárhol és bármikor elkezdenek énekelni. Ez a barátságuknak a védjegye, amit senki nem vehet el tőlük soha. A zene képes arra, hogy megteremtse a bizalmas kapcsolatot, valamint bárkit azonnal jó kedvre deríthet.

6. A legjobb barátnő, olyan mint a kedvenc parfümöd.

A legjobb barátnőd megismerése tulajdonképpen olyan, mint a parfüm választás. Lehet, hogy akár 50-et ki kell próbálnod ahhoz, hogy megtaláld az igazit. Az elején még úgy tűnik, hogy ő az igazi, nagyon szimpatikus, de aztán pár nap után könnyen kiütésed is lehet tőle.

7. Ő mindig tudja, ha van valami baj.

Arra sincsen szükség, hogy eláruld neki mi bánt, hiszen egyből látja rajtad, ha van valami baj. Feltéve, hogy fiú van a dologban és össze törte a szívedet azonnal tudni fogja, azonban akkor is támogat, ha te szúrtad el a dolgot, hiszen ilyen egy jó barát.

8. Olyan, akár a csokoládé.

A csokoládéról ismert, hogy boldogsághormonokat tartalmaz. Lényegében a legjobb barátnő is ilyen, képes a legrosszabb napodon is jó kedvre deríteni, és megnevettetni. Nem kell semmilyen drasztikus lépéshez nyúlni ahhoz, hogy megoldjad a gondjaidat, hiszen, ha a legjobb barátnőd melletted van, képtelenség rosszkedvűnek lenni.

9. A legjobb barátnőd egy első osztályú kém.

Egy jó barátnő remek szárnysegéd is. Mindig segít neked a megfelelő partnerek megtalálásában, és kiválasztásában. Az is előfordulhat, hogy nem fog egy fiúról egyezni a véleményeket, de minden esetben érdemes meghallgatnod az övét, hiszen ő tudja akkor is objektíven szemlélni a dolgokat, amikor téged már teljesen elvakít a szerelem.

10. A legjobb barátnő aranyat ér.

Az szinte teljesen biztos, hogy nem lesz mindig vitáktól mentes a kapcsolatotok, azonban a legjobb barátnőd mindig kibékül veled, hiszen ketten sokkal jobbak vagytok mint külön. A legjobb barátnőd akkor is megfogja neked mondani amit gondol, ha te nem vagy arra kíváncsi. Ez néha esetleg rosszul is érinthet, pedig csak őszinte veled!

loading...