Menü Bezárás

10 jel, amely arra utal, hogy lelkileg el vagy fáradva

A hosszú, stresszes időszakok után kell egy kis pihenés a lelkünknek, ugyanis kényeztetésre és megértésre vágyik. Azonban nagyon sokszor nem figyelünk oda erre, csupán csak akkor vesszük észre a bajt, amikor már elég komoly a helyzet ahhoz, hogy orvoshoz forduljunk.

Vegyük észre, amikor már a lelkünk eléggé elfáradt. Ugyanis a gyógyítását ugyan olyan komolyan kell venni, mint a fizikai testünkét, különben szorongással, stresszel, és akár depresszióval szembesülhetünk, ami soha nem vezet teljes élethez.

1. Egész nap csak fáradtnak érzed magadat, folyton csak aludnál. Éjszaka, amikor már oda jutsz, hogy végre az ágyban vagy és kipihenheted magadat, akkor már nem tudsz aludni. Az agyad csak forog, az is gyakran előfordul, hogy a rémálmok nagyon gyakoriakká válnak, így minden egyes nap meg kell küzdenünk velük.

2. Erős testi tüneteid lesznek, látszólagosan semmilyen komoly ok nélkül. Gyulladással, fájdalommal, homályos látással, gyomorproblémákkal, valamint fejfájással is járhat.

3. Ha arra a kérdésre, hogy mi a bajod, nem tudsz semmit se felelni. Ugyanis valójában te sem érted, hogy miért vagy teljes letargiában. Egyszerűen képtelen vagy rájönni, hogy mi is bánt valójában, azonban a negatív érzéstől sem tudsz szabadulni.

4. Szétszórt vagy és figyelem hiányos. Ez azért van, mert az elméd és a tested nincsen összhangban.

5. Nagyon erős érzelmekkel kell viaskodnod nap mint nap, ez mind a két szélsőségre, a negatívra és pozitívra is egyaránt vonatkozik. Egyik percben még minden remek, és klappol, a másik pillanatban meg hirtelen felüti a fejét a szomorúság, és már nem látod semminek sem az értelmét.

6. Magányosan érzed magadat nagyobb társaságban is. Ilyenkor azt érzed, hogy téged senki nem ért meg, és már azt sem tudod, hogy kiben bízhatsz meg igazán.

7. Van olyan időszak, amikor rád tör a pánikroham, esetleg a krónikus szorongásnak egy enyhe változata.

8. Fizikailag gyenge vagy, úgy érzed nem tudsz mozogni, és minden kimerít. Nem tudod rávenni magadat, hogy konditerembe menj, mivel nem szereted a kötelező dolgokat, inkább csak tehernek érzed őket.

9. Szinte mindig dühös vagy, vagy féltékeny másokra, emellett negatívan látod a körülötted zajló dolgokat. Nem igazán érted, hogy mi is történik veled, mivel általában érdeklődő, kedves személyiség vagy.

10. A jövőddel kapcsolatban csak bizonytalanságot és félelmet érzel. Mindig azt érzed, hogy eleged van mindenből, és nem is látod már az értelmét a jövőről való ábrándozásnak.

loading...