Menü Bezárás

10 nevetséges ok, amiért válásra került a sor

Hirtelen felindulásból válni csak olyan drasztikus okokból szoktak az emberek, mint a megcsalás, vagy az állandósult vitatkozás. Azonban többször előfordul, mint hinnénk, hogy egy picike csekélység miatt lesz vége egy kapcsolatnak. Ha lejjebb görgetsz, olyan hihetetlen, de igaz dolgokkal találkozhatsz, amelyek sikeresen tettek tönkre egy házasságot.

1. Közösségi oldalak

Az emberek életében egyre több teret nyert magának a közösségi média, és a különféle, hasonló oldalak. Sajnos vannak olyan esetek, amikor már nagyon elharapódzott a használatuk. Indiában egy nő azért bontotta fel a házasságát, mert a férje nem akarta a Facebookon megváltoztatni a kapcsolati státuszát szingliről házasra.

2. Megválaszolatlan üzenetek

Nem árt néha átgondolni, hogy válaszolsz e időben az üzeneteidre, vagy sem, ugyanis könnyen találhatod magadat akár a bíróságon is. Erre a példa egy tajvani nő esete, aki elvált a férjétől, mert az nem válaszolt az üzeneteire elég gyorsan. Később, a válóper során ezek az olvasott, de mellőzött üzenetek lettek a bizonyítékok arra, hogy a férje egyáltalán nem törődik vele.

3. Koszos edények

Az egyik legnagyobb vitaforrás lehet a konyhában felgyülemlett koszos tányérok hada. El tudod képzelni, hogy emiatt szakíts valakivel? Egy darabig Matthew sem hitte, azonban a felesége amiatt hagyta el végül, mert mindig a mosogatóban hagyta a piszkos bögréit. A feleség szerint ez a közömbösséget szimbolizálja, ugyanis, ha szeretné a férje, akkor megtenni amire kéri. Minden nap, amikor a mosogatóban látta azokat a bögréket közelebb került ahhoz, hogy beadja a válópert. Szegény Matthew nem is sejtette mi folyik körülötte, csak amikor arra ért haza, hogy a felesége elvitte minden holmiját, és az anyjához költözött.

4. Illetlen viselkedés étkezés közben

Egy kuvaiti feleség egy héttel az esküvője után adta be a válókeresetet, amikor kiderült, hogy a férje kézzel eszi a borsót, nem pedig villával. A nő megnyilvánulása szerint egyenesen sokkolta, hogy milyen illetlen emberhez ment hozzá.

5. Mosás

Egy focirajongó házasságát sajnos a rendszeretés, jobban mondva a mosás tette tönkre. A férjnek volt egy pólója, amin híres focisták aláírásait gyűjtötte, amíg a felesége ki nem mosta. Az autó-grammok szinte felismerhetetlenek lettek, és kifakultak, akár csak a házaspár szerelme.

6. Smink

Majdnem minden nő szereti sminkelni magát, azonban megtévesztheti-e vajon ez a rengeteg smink a férfiakat? Egy 34 éves férfi pár nappal az esküvő után döntött úgy, hogy szakít a 28 éves feleségével. Azzal vádolta őt, hogy megtévesztette a sminkje, és nélküle már nem is olyan szép.

7. Politika

22 együtt töltött évet tehet tönkre egy választás. A házaspár tagjai külön személyekre szavaztak, így úgy döntöttek már nincs is értelme folytatni a kapcsolatukat. A feleség úgy érezte, elárulták, és nem is ismeri igazán a férfit akivel együtt élt. Ez az egész olyan dolgokat hozott a felszínre kettejük között, amikkel a rengeteg együtt töltött idő alatt nem szembesültek.

8. Szerelmes levelek

Egy 99 éves olasz férfi megtalálta a 77 éves felesége régi szerelmes leveleit, amit még 1940-ben írt egy titkos szerelmének. A nő próbálta megmenteni a házasságot, de a férj hajthatatlan volt, így ennek is válás lett a vége.

9. Takarítás

A kétezres évek végén vetett véget egy német nő a házasságának. Bevallása szerint az volt a váló ok, hogy elege lett férje állandó takarítási mániájából. Eleinte kezdett hozzá szokni a dologhoz, de amikor a férje lerombolta a házuk egyik falát, betelt a pohár. A férj állítása szerint piszkos volt a fal, ezért egy újat szeretett volna helyette, azonban ez a húzás már a végleges hibát jelentette a kapcsolatukban, amit nem lehetett helyre hozni.

10. Telefonos becézgetés

Egy szaudi nő 17 év házasság után vált el férjétől, 2009-ben, ugyanis megtalálta, hogy milyen néven van elmentve férje telefonjában, méghozzá nem is akár hogyan. Guantanamo volt a név, ami az egyik leghíresebb katonai börtön az Egyesült Államokban. A férj szerint ez csak egy rossz vicc volt, de a nő annyira a szívére vette, hogy azonnal indítványozta a válást.

loading...