Menü Bezárás

14 fotó, amely visszaadja az emberiségbe vetett hited

Ha hirtelen elvesztetted a hited az emberiségben, van rá egy jó orvosság — ezek a fotók. Nézd meg a fiút, aki megmentette a barátját, vagy a kutyát, aki megtalálta otthonát, és meg fogod érteni, hogy a világunk még mindig egy csodálatos hely, ahol élni lehet.

Összegyűjtöttünk néhány megható fotót, amelyek az emberi kedvességet és a szív nagylelkűségét mutatják.

Egy hajléktalan kutya egy esküvői ceremónia alatt bement a templomba, és ráfeküdt a menyasszony fátylára, amikor a pár az oltárnál állt. A friss házasok ezt jó jelnek tartották, és hazavitték a kutyát.

A Brownies & Downies nem csak egy kávézó, hanem képzési központ, mely segíti a fogyatékkal élők szocializációját. A 30 üzlettel rendelkező láncban dolgozó alkalmazottak többsége Down szindrómában szenvedő ember.

Egy amerikai város lakói szeptemberben ünnepelték a karácsonyt, hogy egy halálos beteg kisfiú, aki már biztosan nem éli meg azt, még egyszer utoljára ünnepelhessen

Ezek az önkéntesek üres ketreceket mutatnak, mivel az összes állatot örökbe fogadták az „Ürítsük ki a menhelyeket” napon.

Adam Brown sikeres üzletember volt, de mindent feladott, és létrehozta a Pencils of Promise nevű jótékonysági szervezetet, amely iskolákat épít Afrikában.

Egy mentő egy haldokló embert vitt a kórházba, és megkérdezték tőle, hogy szeretne-e valamit enni. Fagylaltot kért, és a mentősök teljesítették a kívánságát.

Egy kisfiú könyvet írt, hogy megmentse egy ritka májbetegségben szenvedő barátját. 1 millió dollárt gyűjtött a kezelésére.

Egy 98 éves háborús veterán nem tudta elhagyni az otthonát, mert nem volt rámpa a kerekes székéhez. Más nyugalmazott tisztek összeálltak, és építettek neki egy új rámpát.

“Tegnap éjjel Becky Millyard rendőrnő segített lebeszélni egy öngyilkosjelölt férfit, hogy leugorjon egy hídról. Ma a férfi egy csokor virággal jött az őrsre, hogy “köszönetet mondjon” az erőfeszítéseiért. ”

“A szomszéd kutyája felkapta a fiam cipőjét, amely a tornácon száradt, és szétrágta. Ezt találtam a hétvégén a verandán. ”

Ez az aligátor elveszítette a farkát, miközben a csempészek illegálisan szállították, de a 3D technológiának köszönhetően új farkat kapott.

A 12 éves Noah triatlon versenyeken vesz részt Lucas testvérével, aki kerekesszékhez van kötve.

Magánházak tulajdonosai Észtországban így hagyják az almákat szomszédjaiknak, akik tömblakásokban élnek, és nincs kertjük:

Gazdák segítettek egy srácnak, hogy megkérje a barátnőjét. Megengedték, hogy ezeket a szavakat a földjükre helyezze el, és nem aratták le addig, amíg a jövendőbeli vőlegény és menyasszony egy helikopterrel fölé nem repült.

loading...