Menü Bezárás

15 fotó arról, hogyan készítenek fel egy kínai légiutas-kísérőt

Mindenki tudja, hogy a légiutas-kísérők jól kell kinézzenek. De mint kiderült, hogy a szépség és a karcsú alkat nem elég ahhoz, hogy stewardess valakiből stewardess legyen. Legalábbis Kínában nem. Ebben az országban a légiutas-kísérők különleges kiképzésben részesülnek! Minden gesztust, mozdulatot el kell sajátítsanak.

Ez a mosolyra is vonatkozik: egy pálcikát tartanak a szájukban, hogy megtanulják a helyes arckifejezést. A fejükre pedig egy magazint tesznek, ezzel tanítsák meg nekik a helyes testtartást. Rengeteg időt szakítanak ezeknek a fontos tulajdonságoknak az elsajátítására!

k1-9

A vizsgán 3 percig kell egy üveget a fejükön tartaniuk, miközben térdeik közé egy papírlapot helyeznek.

k2-9

k3-9

k4-9

Megtanítják nekik, hogyan mozogjanak egyenruhában, hogy a mozgásuk minél természetesebb legyen. Sok fiú is úgy dönt, hogy utaskísérő lesz.

k5-8

k6-6

Önvédelemre tanítják őket: egy légiutas-kísérő számára lehetővé kell tenni, hogy vészhelyzetben cselekedni tudjanak, és bármilyen fegyver nélkül is leteperjék a bajkeverőket.

k7-9

k8-7

Ki gondolta volna, hogy ennyi mindenre szükség van, hogy valaki utaskísérő legyen?

k9-6

k10-7

k11-6

Harci képzést is kapnak, a terrortámadások és az repülőgép eltérítések miatt.

k12-3

k13-3

k14-3

k15-3

És mindezt az utasok kényelme és biztonsága érdekében teszik. Ha elismered, hogy kemény kiképzésen kell átmenjenek akkor oszd meg ezt a cikket barátaiddal is a Facebook-on!

loading...