Menü Bezárás

18 dolog, amit muszáj megvenned, ha gazdag leszel!

Ki ne szeretne elmerengeni néha, hogy mi lenne ha… Mi lenne, ha a pénz nem számítana és azt tudnánk megvenni amit csak szeretnénk?!

Valószínűleg mindenki elgondolkodott már rajta legalább egyszer életében, hogy mi lenne ha hirtelen sok pénz ütné a markát, ami után olyan költekezésbe kezdhetne, amikor végre nem a pénztárca szabja meg a határokat. Néhány szerencsés embernek ez nem csak álom, van akinek valóra is válik mindez és ha ez bekövetkezik, akkor bizony komolyan el kell gondolkodnunk, hogy mik azok a dolgok amiket meg kell vásárolnunk most, amíg még lehet és egyúttal mik azok a dolgok, amiket eddig sajnos nélkülöznünk kellett a mindennapjainkban.

Ez a lista most ehhez szeretne nektek segítséget nyújtani, ugyanis csak és kizárólag olyan elemeket gyűjtöttem össze rajta, amiket ha sok pénz üti majd a markotok, muszáj feltétlenül kipróbálnotok/megvennetek! 🙂

365-Alsónadrág-az-év-minden-napjára-696x696

Talán kevesen gondolnák de igen, ilyen is van. Az interneten nem egy ilyen honlap található, ahol 365 darab különböző alsónadrágot kínálnak egy csomagban. Átlagban körülbelül 1,2 millió forint egy ilyen csomag, de ha lesz annyi pénzünk, hogy megvegyük, többet nem kell azon morfondíroznunk, hogy mit vegyünk fel holnap…

Guruló-hűtőszekrény-696x696

Képzeljetek el egy világot, amikor a nyári izzasztó melegben nem kell kicsurogni a konyháig egy finom, hideg italért, hanem egyszerűen magunk alá nyúlunk és kihúzzuk azt a guruló hűtőszekrényünkből. Ez az álmot 300 ezer forintért cserébe meg is valósíthatjuk.

Óriás medve hálózsák

Medve-hálózsák-696x547

A téli hidegben, amikor éjszaka már alaposan lehűl az idő, el sem tudnék képzelni ennél kellemesebb dolgot. Egy jó nagy macijelmez, ami hálózsákként funkcionál… Ennél jobb alvóhelyet keresve sem lehet találni… Ez az álom 700 ezer forintba kerül.

Digitális-borospince-696x696

Egy borospincénél már csak egy menőbb dolog létezik, egy elektromos, teljes mértékben digitális borospince. Ez sem lehetetlen, 1,2 millió forintért cserébe bárki magáévá teheti.

Szék-ami-egyben-könyvespolc-is-696x583

Kevés praktikusabb dolgot tudok elképzelni egy széknél, ami egyszerre könyvespolcként is funkcionál. Amellett ráadásul, hogy roppant praktikus, még eszméletlenül jól is néz ki. Sajnos az ára sem olcsó egy ilyen különlegességnek, körülbelül 900 ezer forintért árulják az interneten.

Óriás-kerti-vízi-csúszda-696x696

A tökéletes nyári szórakozás, amihez mindösszesen egy jó nagy kert szükséges, ami lehetőleg minél dimbes-dombosabb. Ezt a ,,csodát” 800 ezer forintért árulják internet szerte.

Színarany-vibrátor-696x696

4 és fél millió forintos, arany vibrátor. Nincs mit hozzáfűzni, de ha valaki ilyenre szánja el magát, csak szólok, hogy egy arany mandzsettagomb csak dukál hozzá.

Életnagyságú-T-rex-csontváz-696x696

Kevés királyabb és menőbb dolgot tudok elképzelni annál, mint ha valakinek az előszobájában egy óriási, életnagyságú T-rex csontváz lapul. Nem lehetetlen az egész, de 29 millió forintot ki kell érte pengetnünk.

Pezsgőfürdőcsónak-696x696

Ha valakinek a nyílt óceán nyújtotta szépség nem lenne elég és szeretne egy nagyon menő pezsgőfürdőcsónakban lazulni a haverokkal, akkor íme. 12 millió forintba kerül ez a kis szórakozás.

pezsgőfürdő-függőágy-696x587

Ha még a legnagyobb gazdagságunk közepette is sajnálnánk esetleg kiadni 12 millió forintot egy pezsgőfürdőcsónakért cserébe, akkor ez a 100 ezer forintba kerülő pezsgőfürdő-függőágy lehet a tökéletes alternatívája.

Vízmeghajtású-Jetovator-696x696

Ha a jó dolgunkban ejtőzés már kevés lenne és szeretnénk kicsit extrémebb dolgokat csinálni a tengerparton, akkor ez a vízsugár-meghajtású szörnyeteg lehet a tökéletes megoldás. 2 millió forint a kicsike.

Grillkunyhó-696x696

A kertben grillezés uncsi. A gazdagoknak legalábbis biztos, íme tehát a tökéletes megoldás arra, hogy a nyári melegben se kelljen a napon állva pácolódnunk a napon. 7,2 millió forintba kerül ez a különleges kerti grillkunyhó.

Miniatűr-kézzel-készített-díszek-696x522

Az interneten számos olyan weboldalt találhatunk, ahol gyakorlatilag minden megtalálható, csak apró, kézzel készített változatban. Bármilyen aprók is, 15 ezer forintba kerülnek darabjai ezeknek a kis édes kézzel készített díszeknek.

Gigantikus-kötött-takaró-696x737

115 ezer forintba kerül ez a hatalmas takaró, amire hogy ha nem sajnáljuk a pénzt, egészen biztos, hogy többet nem fogunk fázni éjszakánként és akaratlanul sem fogunk kitakarózni a leghűvösebb téli éjszakán.

Alakítható-macskabútor

A macskaszeretők álma lehet ez az állítható, alakítható macskabútor, melyért cserébe nem kevesebb mint 160 ezer forintot kell kiperkálnunk.

Karóra-mely-követi-a-csillagok-állását-696x392

Kevés ilyen elegáns és mutatós kiegészítő létezik a világon mint ez a karóra, ami percre pontosan követi a csillagok állását a fejünk felett. 100 millió forintba kerül egy ilyen kis apróság.

Nyugi-ágy-696x696

Egy csodálatos heverő, ami modern külsejével és elképesztő kényelmével a tökéletes megoldás lehet egy kis pihentető fetrengésre. A kényelemnek persze ára van, ahogy mondani szokás, így ennek is, nem kevesebb mint 8,6 millió forintba kerül ez a pihenő-központ.

Hintaszék-gyerektartóval

A tökéletes hintaszék az idősebb generáció számára, ami már direkt gyerektartóval van felszerelve, hogy a nagymama-nagypapa nyugodtan és kényelmesen tudjon olvasni az unokáknak. 2 millió forint körül lehet hozzájutni egy ilyen egyedi székhez.

loading...