Menü Bezárás

7 egyszerű gyakorlat, a feszes és gyönyörű mellekért

Ahhoz, hogy feszes és gyönyörű melleid legyenek, nem kell egyből drága beavatkozásokhoz és műtétekhez folyamodnod. Néhány egyszerű gyakorlat is csodákra képes, hogy megemelje és formássá tegye a melleidet.

Összegyűjtöttünk 7 olyan gyakorlatot, ami bizonyítottan segít az ideális dekoltázs megszerzésében.

1. Gyakorlat

Szorítsd ökölbe a kezed és emeld az álladhoz! Nyomd az öklödet az álladdal 5 másodpercig, majd tarts 5 másodperc szünetet! Ismételd meg a gyakorlatot 2-3 alkalommal!

2. Gyakorlat

Tedd össze a mellkasod előtt a tenyereidet! Nyomd össze őket úgy, hogy feszítse a mellizmokat! A hátad maradjon egyenes!

3. Gyakorlat

A fekvőtámasz erősíti a mellizmokat. Ha kezdő vagy, próbáld a könnyített verzióját, tedd le a térdedet a földre. A karodat tedd minél távolabb egymástól, a lábaidat pedig húzd össze. Ahogyan közeledsz a földhöz, húzd egyre közelebb magadhoz a könyöködet. Csinálj ebből 3 kört, mindegyik körben 12-15 fekvőtámasszal!

4. Gyakorlat

Feküdj hasra, hajlítsd be a lábadat és fogd meg a bokádat! Ha kezdő vagy, maradj ebben a pozícióban 20 másodpercig, majd pihenj 10 másodpercet! Ismételd meg háromszor.

5. Gyakorlat

Állj meg fél méterre a faltól, nyújtsd ki a karodat és tarts ellen a falnak az öklöddel! Érezni fogod a mellizmaidon. Tarts ki 20 másodpercig, majd pihenj 10 másodpercig, és ezt ismételd meg háromszor!

6. Gyakorlat

Feküdj egy padra, fitball labdára vagy a padlóra. Súlyzó segítségével feszítsd meg a mellkasod, majd egyenlő sebességgel emeld fel! Ezután engedd le, majd azonnal emeld fel! Ismételd meg a gyakorlatot nyolcszor! Legyen elég nehéz a súlyzó ahhoz, hogy az utolsó ismétlés már kicsi nehézséget okozzon. Csinálj ebből 3 kört!

7. Gyakorlat

Ez a gyakorlat nyújtja az izmokat és segít, hogy a mell szép formás maradjon. Fogd a súlyzókat, és amikor felállsz, kissé hajlítsd meg a lábadat a térdednél. Hajlítsd előre a törzsedet, majd, amikor belélegzel, emeld a karod oldalra, és könyöknél kissé hajlítsd be. Az alkarodnak párhuzamosnak kell lennie a talajjal. Végezz kétszer 12 ismétlést!

loading...