Menü Bezárás

7 ok, amiért egy férfi elveszti az érdeklődést a nő iránt

Bosszankodás, kritizálás és még 5 ok, amitől egy férfi elvesztheti a nő iránt mutatott érdeklődését.

Az évek elteltével a párkapcsolatok kezdeti tüze enyhülni látszik, ami nem baj, hisz ez természetes dolog. Az viszont már probléma, ha a férfi kezd elhidegülni a párjától. De hogy történhet ez? Mitől vesztheti el az érdeklődését a pasi? Ennek jártunk most utána.

1. A nő más nőket kezd kritizálni

Néhány hölgy kifejezetten kellemetlenül érzi magát egy nála csinosabb és szebb nő társaságában. Éppen ezért, hogy valamelyest kompenzálja önbizalmát, elkezdi a párja előtt kritizálni az adott nőszemélyt. Hát ilyet soha ne tégy! Ha a pasid pontosan nem is fogja érteni, hogy miért csinálod ezt, de azt egyből levágja, hogy mennyire nem bízol önmagadban és gyengének fogsz tűnni. Persze a pasik szeretik játszani a hőst, de a szörnyektől akarnak megvédeni, nem saját magadtól!

2. Más pasikkal hasonlítgatjuk őt össze

Az egyik lehető legrosszabb húzás. De ha önként el karod veszíteni a párodat, akkor hasonlítsd csak a szomszéd Petihez, mert ő milyen jóképű, okos és előzékeny. Ezzel csak eltávolodik tőled, hiszen minden pasi arra vágyik, hogy egy olyan nő legyen mellette, aki szereti és tiszteli az értékeit.

3. Miindig idegesek vagyunk

Ő annak idején egy csinos, könnyed és vidám lányba szeretett bele, aki a legszürkébb napokat is színessé varázsolta. Tudom, a hétköznapok nehezek, de nem hagyhatod, hogy a stressz egy megkeseredett és idegbeteg nyanyát csináljon belőled. Gondolj csak bele, te jól éreznéd magad egy folyton zsörtölődő személy mellett?

4. Kétségbeesetten kérdezgetjük, hogy híztunk-e, miközben tudjuk, hogy nem szaladt fel egyetlen kiló sem

Jól jegyezd meg: a pasik nem értenek a célozgatásból, és attól, hogy megkérded, hogy híztál-e vagy sem, nem fogják elkezdeni dicsérni az alakodat és nem fognak bókolgatni. A férfiak már csak ilyenek, ne ezzel a trükkel próbálj kedvességet kicsikarni belőlük.

5. Káromkodás

Még a legkeményebb fickónál sem szerzel jó pontokat, ha úgy beszélsz, mint egy kocsis. Ne törődj azzal, hogy a társadalom mit mond, mindig is a jól nevelt, és intelligens nők lesznek a legkelendőbbek.

6. Szapuljuk az anyósunkat

Még ha utálod is az anyósodat, nem engedheted meg magadnak, hogy a fia előtt rosszakat mondj róla. Inkább próbáld kerülni az anyósod társaságát, vagy válts technikát és barátkozz vele, de semmiképp se mocskold őt a párod előtt.

7. Vulgárisan festünk

Magasszárú csizma, két tonna smink és mély dekoltázs – mindezek okésak, ha egy egyéjszakás kalandra fáj a fogunk, ám kapcsolatban így mutatkozni a párunk mellett nem túl szerencsés. A férfiak a jólöltözött, ízléses nőket szeretik, a bájaidat meg inkább tartogasd neki, ne tedd ki a kirakatba.

loading...