Menü Bezárás

7 olyan ruha, amitől garantáltan eszüket vesztik a pasik!

Most egyáltalán nem olyan dolgokról lesz szó, mint a szexi fehérnemű, vagy esetleg egy falatnyi bikini. Viszont lehet, hogy te is a nők táborát erősíted, és még magad is meglepődsz majd.

Egy elterjedt vizsgálat szerint, három dolog alapján ítéljük meg azt, akivel először találkozunk, úgymint a  külső, a hang, valamint a mondanivaló. Fontos kihangsúlyozni, hogy a sorrend is pontosan ugyanez. Mindenki tudja, hogy nem a borító alapján kell megítélni a könyvet, azonban minden ember a külső benyomás alapján ítél először, még ha csak tudat alatt is.

Most nézzük meg azokat a ruhadarabokat, amelyek szinte minden egyes férfi szemet oda vonzanak.

1. Nyári ruhák

A szoknya eleve nagyon mutatós tud lenni, azonban ha még villantunk egy kis vállat, vagy térdet is, fix, hogy megfordul majd minden férfi utánunk.

2. Az ízlésesen szűk farmerok

A szűk farmer szinte mindenkinek jól áll, azonban sokan hiszik azt róla, hogy túl snassz. Azonban, ha felveszünk hozzá egy magas sarkú cipőt, akkor már is más lesz az összhatás. Persze tornacipővel is remekül tud kinézni, tehát szinte akárhol, és akármivel viselhető. Emellett  pedig még kényelmes is.

3. Egy laza pulcsi, télen vagy akár nyáron?

Hogy mi vonzza benne a férfiakat? Iszonyúan szexi tud lenni, ahogy hanyagul a hátra van dobva, hogy egy kicsit kivillanjon benne a vállunk.

4. Baseball sapka

Talán ez a magyarázat egy kicsit meglepő lehet, de igaz. Akinek illik a stílusához a sapka, annak jobban kiemelheti az arcát, így vigyázni is kell, hogy mennyire erős sminket választunk. Emellett a baseball sapka azt sugározza, hogy a viselője egy magabiztos, kiegyensúlyozott nő, akinek rengeteg az önbizalmas.

5. Az oldalt kivágott ruhák

Nagyon izgalmas tud lenni, hogyha mutatunk magunkból valamit, így totálisan biztos, hogy minden férfinek az fog járni majd az eszében, hogy vajon mi lehet még ott a ruha alatt. Amennyiben ezt a hatást akarjuk elérni, akkor tökéletes választás az oldalt kivágott ruha, hiszen amellett, hogy a férfiaknál biztos siker, gyönyörű, és ízléses is.

6. A magasított derekú farmer

A nyolcvanas évek divatja kezd visszatérni, aminek elengedhetetlen darabja a farmer nadrág. Ha ilyen darabot viselsz, garantáltan kiemeli a fenekedet és a lábaidat, amin a férfi szemek legendásan szeretnek legelni.

7. Sima, egyszerű fehér ing

Ez aztán tényleg mindenhez passzol, színben és formában is. Hiszen egyszerűségével kifinomultságot, és magabiztosságot sugároz. Azonban, ha a másik végletre használjuk akkor nagyon laza is lehet.

Plusz egy

Ahogy szinte mindenhol, itt is érvényes, hogy a kevesebb néha több! Azaz a fedetlen bőrfelület jobb, ha a nyak, vagy a váll vonalában marad. Garantáltan jobban járunk, amennyiben a fent említett villantós praktikákat alkalmazzuk, és nem valami közönséges ruhadarabot veszünk magunkra, hiszen mindenki tudja majd, hogy ez csak a figyelemfelkeltés miatt van.

loading...