Menü Bezárás

Az anya durván bánik nevelt lányával az étteremben – az egyik vendég hirtelen dühbe gurul, és helyesen jár el

Az Egyesült Államokban körülbelül félmillió gyermek él nevelőszülőknél. A gyerekek túlnyomó többsége nagyon jól viselkedik, és megkapja a nevelőszüleiktől a megérdemelt szeretetet és gondoskodást.

De sajnos vannak olyan esetek, amikor a gyermekekkel nem bánnak jól. Néha nevelőszüleik visszaélnek a rendszerrel, és a kapott pénzt más dolgokra használják fel – talán önmagukra vagy vér szerinti gyermekükre.

Ez a történet éppen arról szól – egy anyáról, aki haragszik nevelt gyermekére. Az alábbi videóban az anyát, Angelát, vér szerinti fiát, Xaviert és nevelt gyermekét, Emmát látjuk, amint egy arizonai étteremben ülnek.

Az anya azonnal elkezd rosszul bánni Emmával, miközben vér szerinti fia, Xavier megkapja mindazt, amit kér. Nem tart sokáig, mielőtt a vendégek észrevennék, hogy csak a fiú kap figyelmet. De nézd csak, mit csinált egy vendég, amikor elege lett!

Az anya nem hajlandó Emmának ugyanazt az édességet megvenni, mint amit a fia kap.

Amikor Emma is szeretne egy olyan fagylaltkelyhet, amilyet Xavier eszik, az anya nem hajlandó megvenni neki, mondván: “Ő az igazi fiam, te pedig az én nevelt gyerekem” – mondja Emmának. – “Csak egy bizonyos összeget kapok a kormánytól, és nem költöm rád.”

Angela még messzebb megy, és azzal fenyeget, hogy Emmát visszaadja a nevelőszülői rendszerbe, ha nem marad csendben.

Azonban nem telik el sok idő, mielőtt egy, a közelükben ülő vendég, lépéseket tesz, és helyre teszi az anyát!

Ez a történet egy társadalmi kísérlet része a “Mit tennél?”című tévésorozat számára, ami bemutatja, hogyan viselkednek az emberek ilyen helyzetekben. A családtagok mind színészek, és nem kapcsolódnak egymáshoz, szerencsére. De a vendégek nem tudják, hogy rejtett kamerákkal filmezik őket.

Hogyan reagálnál, ha látnád, hogy egy anya úgy kezeli a nevelt gyermekeit, mint ez a nő? Oszd meg a cikket, hogy megmutasd barátaidnak is!

Forrás

loading...