Menü Bezárás

Ez történik, ha egy fényképész bébiszitteli a macskádat

Amennyiben van egy kisállatod és bármilyen okból, másra kell bíznod őt pár napra, rengeteg kérdés merülhet fel. Elegendő élelmet kapnak, legalább naponta háromszor? Kitakarítják az almot? És így tovább.

Amikor Miranda McDonald megkérte a barátját, Josell Marianot, hogy vigyázzon szürke nőstény macskájára Jadere, kicsit túlzásba vitte. Ez alatt azt értve, hogy Mariano nem csak egyszerűen megadott mindent, amire Jadenek szüksége volt, hanem még elintézett egy meglepetés fotózást is. Ezeket a fotókat látva talán nekem is elkélne egy ilyen barát.

“A barátom musical színészek fényképésze, így két hónapig egy turnén volt távol Julia Michealsal, illetve Bea Millerrel, ezért megkaptam Jadet arra az időre.” mondta Mariano.

“A cica elképesztően aranyos! Minden reggel, ráugrik az ágyára, ami kifejezetten kisállatoknak készült, és ugyan úgy este is ezt teszi, amikor elmegyünk aludni. A nap többi részében követ szobáról szobára, általában egy olyan helyet keres magának, ahova odasüt a nap, és ott nyomban el is alszik. Olyan apró dolgoktól meg tud ijedni, mint a hangos zajok, és a hirtelen mozdulatok.”

Ahogy az látszik, Mariano volt a legalkalmasabb ember a munkára. Ugyanis neki van egy nyolc éves fekete labrador keveréke, így nem idegen neki az állat gondozás és szeretés. “Imádom a macskákat!” – mondta.

“Általánosságban minden állatot szeretek, de a cicákat mindennél jobban. Ők tudnak gondoskodni magukról, de lekötnek, és társaságot biztosítanak, ha TV-t nézel, vagy valami mással ütöd el éppen az időt.”

loading...