Menü Bezárás

Íme 17 egyértelmű jel, hogy a pasi teljesen kifordult magából, annyira bejössz neki

Bár a férfiak úgy tartják, a nők gondolkodását, viselkedését lehetetlen megfejteni, bizony őket is nehéz követni néha. Jártál már úgy, hogy a pasi, akivel randizni kezdtél és minden jól alakult, egyszercsak teljesen megváltozott, furán és kiszámíthatatlanul viselkedett? Ilyenkor sok nő aggódni kezd, mert azt hiszik, valamivel elijesztették a kiszemeltjüket, pedig lehet, hogy csak azért fordult ki teljesen magából, mert ő is megijedt attól, mennyire kedvel téged.

Ha ezeket tapasztalod, biztos lehetsz benne, hogy ez a helyzet:

1. Azon kapod, hogy csillogó szemmel néz téged, amikor azt hiszi, nem látod.

2. Már sokan megbántották, összetörték a szívét, ami után nehezen állt talpra, ezért folyton mondogatja, hogy attól tart, te is ezt teszed majd vele.

3. Éppen egy mély, intim beszélgetés közepén vagytok, amikor ő a múltjáról mesél, aztán egy ponton könnyes lesz a szeme, majd egy szempillantás alatt témát vált és eltávolodik tőled.

4. Szeret megölelni és melletted elaludni szex után, de reggel teljesen megőrül, és minél gyorsabban le akar lépni.

5. Nagyon változó jeleket küld feléd. Egyik pillanatban még ölelget és ellágyul, aztán hirtelen bunkózni kezd, ha megkérdezed, hogy szeretne-e nálad maradni.

6. A tettek embere, de folyamatosan kerüli, hogy a hozzád fűződő érzelmeiről beszéljen. Sosem mondja, hogy hiányzol neki, de mindig készen áll, hogy érted menjen és elvigyen valahová.

7. Lehet, hogy még nem mutatott be a családjának, mint barátnőjét, mégis mindent tudnak rólad.

8. Nem hajlandó beszélni a közös jövőtökről, de mindenben melletted áll, törődik veled, és nem megy sehová.

9. Aranyosan, szerelmesen viselkedik veled. Cukkol, megcsiklandoz, de ha te teszed ugyanezt, visszahőköl és újra komoly lesz.

10. Kínosan érzi magát, ha beáll köztetek a csend, vagy szemkontaktusban vagytok. Hiába néztek egymás szemébe mélyen és érzelmesen, ő egyszercsak elfordul.

11. Azt mondja, nem akar komoly kapcsolatot, mégis féltékeny lesz, ha más férfi társaságában lát.

12. Nem szeret nyilvánosan kézenfogva menni vagy csókolózni, de mindenki tudja, hogy beléd van zúgva, mert annyira egyértelmű.

13. Sokszor látod rajta, hogy mondani akar valamit, aztán mégis elhallgat.

14. Sosem mondta, mennyire kedvel téged, de a barátai már biztosítottak róla, hogy őrülten szerelmes beléd.

15. Kétségbeesetten próbál ellökni magától és elfelejteni téged, de mindig rájön, hogy mennyire hiányzol neki, és újra visszajön a képbe. Nagyon csúnya játékot játszik veled, de ezzel ő is csak bántja magát.

16. Nem nevez a barátnőjének mások előtt, de mindig meghív a családi eseményekre és bulikra. Túlságosan fél felvállalni a kapcsolatotokat, de egyértelműen látni, hogy kötődik hozzád.

17. Végül aztán összeszedi a bátorságát és bevallja az igazat. Hogy össze van zavarodva és megrémült attól, mennyire megkedvelt téged, csak attól fél, hogy megint összetörik a szívét.

loading...