Menü Bezárás

Piacra dobják a minimális mérethez maximálisan illő óvszert

Egy brit cég úgy gondolta, termékével megcélozza azt a réteget is, akiknek a többsége valószínűleg a legrejtőzködőbb: ők a mikropélót használók. A vállalat legújabb óvszere ugyanis a legkisebb, jelenleg piacon lévő méretnél is kisebb “cerkák” munkaruhája.

Nem lehet könnyű piackutatást végezni egy olyan termékkel kapcsolatban, amely például kifejezetten, a tulajdonosuk által igen nagy becsben tartott szerv méreteihez kapcsolódik. Főleg akkor nehéz, ha tudjuk, hogy majdnem minden megkérdezett csuklóból jegyzi majd meg, hogy neki van a legnagyobb.

Viccet félretéve, az óvszer mérete tükrözi a férfiak intim méretét, ami különösen ha kisebb az átlagosnál – nem igazán szokták kikotyogni, mert lássuk be, valahol még mindig presztízskérdés. Éppen ezért nehéz lehet egy olyan terméket eladni, ami a megvásárlásnál le is leplezi a titkot, véletlenül pont egy roppant csinos eladónő előtt.

A brit óvszergyártó cég, a TheyFit, viszont mégis megcélozza azokat, akik a kisebbek között is kisebbeknek számítanak. Új óvszerük mérete ugyanis az eddig piacra dobott legkisebb méretű:
7,8 cm hosszú, 2,6 cm átmérővel, 4,1 cm névleges átmérővel rendelkezik. Ez így csaknem a fele a kondomgyártók legkisebb méretének.

A gyártó úgy érvel a terméke mellett, hogy a kicsiként megjelölt méretek egyáltalán nem is kicsik, sőt. Ezzel szemben a TheyFit valóban kicsi lesz. Nem fog leesni, vagy lecsúszni használat közben, mert maximálisan illeszkedik a legkisebb méretek esetében is.

A gyártó szerint nem csak szükség, hanem egyenesen igény van a termékére. Marketing szövegében arról beszél, naponta több millióan próbálnak valóban kicsi óvszert találni az interneten kevés sikerrel. Azonban a csaknem 8 centis óvszer most ezeknek is elhozza a biztonságos aktus lehetőségét.

Most már csak az a kérdés, a szégyenlősebbek elég bátrak lesznek-e ahhoz, hogy a spontán szükség idején megvásárolják a terméket akár a csinos pénztáros hölgy szeme láttára is?

Forrás

loading...