Menü Bezárás

Sosem nyúlhatott a férje laptopjához. Amikor halála után bekapcsolta, majdnem kihagyott a szíve

Todd katonaként szolgált Afganisztánban, amikor életét vesztette. Csak 26 éves volt, és egy szerető feleséget és gyereket hagyott hátra. Egy gyereket, aki túl kicsi volt még ahhoz, hogy emlékezzen az apukájára.

Két nappal a temetés után Emma, a feleség, bekapcsolta elhunyt férje laptopját, és látott valamit a képernyőn, amitől megdöbbent.

Két dokumentum volt ott, az egyik neki címezve, a másik a lányának.

„Ha ezt olvasod, akkor az azt jelenti, hogy nem értem haza, és ezért nem tudtalak újra emlékeztetni, hogy mennyire szeretlek. De nem tűntem el, és lélekben mindig veled leszek. Most is figyellek téged. Tudom, hogy ez az egész most nehéz neked, de azt is, hogy milyen erős vagy.

Sose felejtsd el, hogy Isten tudta, mi a legjobb nekünk, mielőtt megszülettünk volna. Keress nyugalmat ebben. Okkal történik minden, még ha most nem is így látod.

Nagyon fontos vagy nekem, és nem is találhattam volna jobb feleséget, és a közösen eltöltött idő volt a legszebb az életemben. Légy erős a lányunkért, a legjobb dolog ami történt velem, az ő születése volt. A mosolya és nevetése visszatükrözi a világ összes szépségét.

Mondd meg neki, hogy apa már a mennyben van!”

A következő levél a lányának szólt:

„Talán már nem emlékszel rám, de szeretném, ha tudnád, hogy apa mennyire szeret téged. Afganisztánba küldtek, amikor 9 hónapos voltál. Tőled elválni volt a legnehezebb dolog az életemben, amit meg kellett tennem.

Egy igazi kincs vagy, az égből. A legjobb nap az életemben az volt, amikor megszülettél. Minden alkalommal, amikor láttam a mosolyodat, én is mosolyogtam. Az életem nem volt teljes, amíg meg nem születtél.

Sajnálom, hogy nem fogom látni, ahogy felnősz. Szerencsés vagy, hogy ilyen nagyszerű anyukád van. Segítsd, amiben csak tudod! Sose felejtsd el, hogy milyen különleges vagy mennyi embernek!”

loading...