Menü Bezárás

11 tipp a tökéletes farmer kiválasztásához

Átlagosan egy embernek hét pár farmernadrágja van. Talán kijelenthető, hogy ez a darab napjaink leguniverzálisabb ruhaneműje – munkába, boltba, moziba, tehát bárhol viselhető. Ugyanakkor a tökéletes darabot egyáltalán nem ilyen egyszerű megtalálni, így jobb, ha képben vagyunk egy-két, vagyis pontosabban 11 trükkel, ami segít a választásban!

Méret

Attól, hogy eleinte szűknek érzed még nem kell lemondani a nadrágról! A farmerek ugyanis nyúlnak – kb. a méretük feléig. A derék és a hátsó részük nyúlik. Ugyanakkor ha kicsit bő, akkor felejtsd el, hiszen az idővel elveszíti a formáját.

Anyag

A minőségi denim anyaga átlós. A farmer külső részének sötétebbnek kell lennie, mint a belsőnek.

Fém részek 

A cipzár, gombok és más darabok legyenek fémből – rézből, alumíniumból, nikkelből vagy sárgarézből!

Övbújtatók  

Általában öt hurokkal találkozunk, de megesik, hogy többel. Ugyanakkor öt alá ne menjünk, hiszen az övet nem tartja jól, kényelmetlen és nem is áll majd jól.

Zsebek mérete

A hátsó zsebek méretét hasonlítsuk a csípőnkhöz!

Zsebek közti távolság 

Ha túl messzire vannak egymástól, akkor a csípönket nagyobbító hatást érünk el, ugyanakkor ez igaz ennek az ellentétjére is. Ez alapján tudunk trükközni a megjelenésünkkel!

Címke 

Általában bőrből vagy valamilyen szövetből készülnek. Ha hímzett vagy dombornyomásos minták ugyanakkor minőségi farmert jelentenek.

A címkék színe 

Ha a címke színe nem fehér, akkor az azt jelenti, hogy a farmer valószínűleg veszteni fog a színéből.

Derék

A farmerek dereka lehet egyenes, vagy görbés. Az utóbbi kicsit magasabb hátul, mint elöl, emiatt jobban illeszkedhet az alakhoz!

Színek 

Manapság rengeteg különböző színben kaphatunk farmereket. Vásárlás során gondoljunk arra, hogy mire-hova fogjuk viselni a nadrágot! A sötétebb színűek jobban illenek a munkába, partikra; a hétköznapi használathoz maradjunk a világosabb, esetleg indigó színnél!

Gyűrődések

Megesik, hogy így dekorálják a farmereket. Ugyanakkor oda kell figyelni, hiszen ezek vonzzák a figyelmet.. Ha nem akarod, hogy arra a testrészedre figyeljenek, akkor kerüljük az azon a helyen található díszítéseket!

loading...