Menü Bezárás

10 dolog, amit minden nap rosszul csinálunk

Vannak dolgok az életben, amelyeket annyira megszoktunk, hogy át sem fut az agyunkon, hogy lehetne máshogy is csinálni. Máshogyan: sokkal hatásosabban, egyszerűbben, esetleg egészségesebben. Ezek olyan dolgok, amelyek vagy nagyon fiatalon, vagy már születésünk óta belénk ivódtak, anélkül, hogy változtattunk volna a szokásainkon. Most mutatunk nektek tíz megoldást, amellyel sokkal könnyebben végezhetitek ezeket a mindennapos teendőket!

Dobozos üdítő és szívószál

A szívószálat a nyitófülön levő lyukon át tedd be a dobozba, így a kólád sosem fog kiömleni.

A tökéletes tükörtojás

Nem kell semmilyen extra konyhai eszköz hozzá: elég egy nagy hagyma karikája, és így könnyen elkészítheted a tökéletes kör alakú tojást!

Vezetékek összedugása

Többé nem fognak szétjönni a hosszabbítók és kábelek: a képen látható módon kell őket összedugni!

Fokhagymapucolás

Tedd a hagymafejet egy befőttesüvegbe és alaposan rázd meg, mintha egy shake-et kevernél: A gerezdek pillanatok alatt elválnak egymástól.

A tökéletes körömfestés titka

Ha követed a fenti rajzos utasítást, a körmeid gyönyörűen egyenletesen lesznek kifestve!

Sör lehűtése pillanatok alatt

Göngyöld nedves papírtörlőbe az üveget, és tedd be a hűtőbe – negyed óra múlva jéghideg lesz az italod!

Cipőfűző bekötése

Ezt a módszert Ayana Fieggen dolgozta ki. Soha többé nem fognak kicsomózódni a fűzőid – kivéve persze, ha a saját kezeiddel kötöd ki őket!

Jégkrémszendvics

Mentsd el nyárra az ötletet: a hazánkban is kapható kis poharas fagyiból és két szelet kekszből kész a tökéletes hőségűző nasi.

Műanyag csomagolás kibontása

Nincs is idegesítőbb a szétszedhetetlen műanyag csomagolásoknál. Azonban ha egy konzervnyitót használsz, pillanatok alatt kiszabadíthatod a frissen vásárolt holmit a műanyag pokolból!

Pólóhajtogatás

Fogj meg egy pólót és kövesd a lépéseket. Ez mágia, nem vitás!

loading...