Menü Bezárás

10 hétköznapi dolog, amit állandóan rosszul csinálsz

Hajlamosak vagyunk arra, hogy a dolgokat a mindennapi rutinunk alapján hajtsunk végre, minden gondolkodás nélkül. Amikor gyerekek voltunk, megtanultuk az egyszerű feladatokat a felnőttek “lemásolásával”. Csak egy a probléma: nincs bizonyíték arra, hogy jól csinálják.

Úgy döntöttünk, hogy segítünk újra megtanulni azokat a hétköznapi dolgokat, amiket eddig rosszul csináltunk.

10. Így fogd a kormányt

Létfontosságú tudni, hogy a kormánykereket a megfelelő helyen fogjuk, mivel megmenthet a balesetből eredő sérülésektől. A legbiztonságosabb, a fenti kép szerint járunk el. Ez a pozíció megakadályozza, hogy a légzsákok a kezedbe nyíljanak, ezáltal megvédi a fejedet és a testedet.

9. WC deszka pozíció

A vécé deszkát mindig le kell hajtani, ha nem szeretnéd, hogy baktériumok szálljanak a fürdőszobában lévő holmikra (törölközőre, fogkefére stb.) Minden alkalommal, amikor leöblíted a WC-t, a kavargó víz felcsapja az apró részecskéket, amelyek a levegőbe kerülnek.

8. A legjobb időpont a dezodor alkalmazására

A legkevésbé hatékony időpont az izzadásgátló alkalmazására a reggel közvetlenül a zuhany után. A dezodor bejut a verejtékcsatornába és eltömíti őket. Azonban, mivel a reggeli verejtékszint általában magasabb, az izzadásgátlód lemosódik.

A legjobb, ha lefekvés előtt alkalmazod, amikor a bőröd szárazabb és a verejtékmirigyed nem olyan aktív.

7. Rendezetlen fiókok

A legjobb módja a hely kihasználására, és a bosszantó gyűrődések elkerülésére, hogy feltekered a ruháidat. Így könnyebb megtalálni a tökéletes ruhát.

6. Köhögés

Mindig azt mondják, hogy a kezünket tegyük a szánk elé, amikor köhögünk vagy tüsszentünk, de ez teljesen rossz. A vírusok könnyen áthatolnak a kezünkön.

Ehelyett használjuk a könyökünket a képen látható módon a baktériumok terjedésének minimalizálása érdekében.

5. Egy turmixgép tisztítása

Ne pazarolj sok időt rá, hiszen néhány másodpercen belül megtisztíthatod. Csak önts bele vizet, adj hozzá mosogatószert, és keverd össze. Kész!

4. Alvási pozíció

Lehet, hogy hason alszol, de ez deformálja a hátat és a gerincet. A gerincre ható stressz fájdalmat okozhat a test számos más részére, és fáradtnak érezheted magad egész nap.

A háton való alvás tökéletes helyzetben tartja a gerincet és a nyakat.

3. Billentyűzet “lábak”

Amikor tanulsz gépelni, általában azt mondják, hogy a billentyűzet alján lévő kis lábak segítenek, hogy jobban lásd a betűket. Azonban, amikor már megtanultál gépelni, abba kell hagyni a lábak használatát, mert a csuklót tönkreteheti.

2. Nadrág a vállfán

Ezzel megkönnyíted az életed, és nem kell kivasalni minden egyes munkába menet. Csak vágj el egy papírtörlő csövet hosszában, helyezd fel a vállfára, ragasztószalaggal zárd le, és kész. Egyetlen hétfő reggel sem lesz stresszes.

1. Cipőfűző

Fűzd a fűzőket a felső lyukakon (ahogy a képen látható), hogy létrehozz valamit, ami hasonlít a nyuszi füleire. Ezután cikkcakk, és húzd át őket. Ez meggátolod, hogy kikötődjenek a cipőfűzők a lehető legrosszabb pillanatban.

loading...