Menü Bezárás

15 menő esküvői ruha, ami a tulajdonosaiknak fillérekbe került

Az esküvői ünnepségeket illetően kétféle ember létezik a világon: azok, akik imádják a nagy ünnepségeket, és meghívják az összes barátjukat és rokonukat, hogy megosszák velük a nagy napot, készen arra, hogy több napon keresztül folytassák az ünneplést; és azok, akik hajlamosabbak egy kis hangulatos partit tartani, saját készítésű vagy egy turkálóban vásárolt ruhát viselni, kerti virágokból készült menyasszonyi csokorral. A mai cikk szereplői mindenképpen az utóbbiakhoz kapcsolódnak.

Ismét elképedtünk, miközben olyan emberek fotóit nézegettük az interneten, akiknek sikerült fantasztikus menyasszonyi ruhákat találniuk ilyen alacsony áron, ami elég nehéz feladat. A cikk végén található bónusz bebizonyítja, hogy nem csak menyasszonyi ruhát, hanem hozzá való elegáns kiegészítőt is lehet találni kevés pénzért.

“Vintage esküvői ruha: 10 dollár, Van Gogh nyomat: 4 dollár”

Nem is akarok megházasodni, de ezt a ruhát akarom! © YemekBebek / reddit

“Bevallottam anyukámnak, hogy utálom az eredeti menyasszonyi ruhámat, és elkezdtem sírni. Ezért elmentünk egy közeli használtruha boltba, és ott találtuk meg ezt a ruhát. Ez tette tökéletessé az esküvőmet.”

“Megszereztem álmaim esküvői ruháját 35 dollárért.”

“A 36 dolláros menyasszonyi ruhám egy tömegpiaci áruházból! Ez volt életem legszerencsésebb talált dolga.”

“Őrült ’80-as évekbeli vintage esküvői ruha 7 dollárért! Úgy éreztem, mintha az összes ’80-as évekbeli Disney hercegnős álmomat megélném.”

“Helló, én is szeretném megmutatni a 20 dolláros esküvői ruhámat. Csak egy kis javítást igényelt a cipzárja és egy vegytisztítást! Ráadásul zsebek is vannak rajta.”

“Egy esküvői ruha, amit egy jótékonysági boltban találtam néhány hónapja, egy cetlivel együtt.”

“Ez az esküvői ruha 1976-ban készült. Szerencsésnek mondható, mivel még mindig házas vagyok – 43 éve. Sok szerencsét.”

“Esküvői ruha, amelyet 32 évvel ezelőtt készítettem.”

“Megtaláltam a 300 dolláros álom esküvői ruhámat 20 dollárért!! És tökéletesen passzol rám!”

„Tavaly mentem férjhez. Nagyon büszke voltam, hogy az esküvői ruhámat egy használtruha boltban találtam meg. Némi átalakításra szorult, de azt hiszem, hogy tökéletes lett.”

„Bementem a helyi turkálóba, és nem számítottam rá, hogy ezt megtalálom, de ilyen alkalom csak egyszer adódik az életben. Miután felvettem, tudtam, hogy ez az igazi. Az árcédula (100 dollár) volt a hab a tortán.”

“Az esküvői ruhámat egy helyi használtruha boltban találtam 65 dollárért. Alig várom, hogy lássam rám szabva, tudom, hogy újra beleszeretek majd.”

“Ma találtam meg az esküvői ruhámat. Azt hiszem, az 1950-es évekből való. Csak 64 dollárt fizettem érte.”

“Némi változtatásra szorul, de ma megvettem az esküvői ruhámat 25 dollárért!!!”

“A barátom elvezetett egy jótékonysági boltba, ahol egy butikból származó vadonatúj menyasszonyi ruha adomány volt; 2200 dollár volt a címkéjén. 35 dollárért vettem meg, és tökéletesen passzol rám!”

1. bónusz: „Őrült történet! Tegnap reggel éppen ezt 32 dolláros cipőt akartam megvenni az esküvőmre, ami 2 héten belül lesz. Elhalasztottam a vásárlást, és néhány órával később megtaláltam ezt 4 dollárért a méretemben.”

2. bónusz: “Megtaláltam a legkirályabb cipőt az esküvőmre. A legjobb 7 dollár, amit valaha elköltöttem.”

Az esküvőd csúcsszuper lesz! © lumabugg/ reddit

Olyan valaki vagy, aki szereti a nagy ünnepségeket, vagy inkább nem költekezel pazarlóan, és ha lehet, inkább spórolsz?

 

 

loading...