Menü Bezárás

17 internetező, akik véletlenül megfejtették a világunk rejtelmeit

Életünk minden napja újabb ok arra, hogy valami újat tanuljunk, és bővítsük látókörünket, mivel rengeteg titok és meglepetés van a világunkban. Ugyanakkor az internethez való hozzáférés lehetővé teszi, hogy ezt megtehessük anélkül, hogy otthonunk kényelmét elhagynánk. Csak elég kíváncsinak és figyelmesnek kell legyünk.

Meg vagyunk győződve arról, hogy a közösségi hálózatok a hasznos és érdekes információk kimeríthetetlen forrása, és a rendszeres internetezők rengeteg felfedezést tesznek.

1. A középkori méhész ruhák meglehetősen hátborzongatóak voltak.

2. “Ma rájöttem, hogy a rúzsok termékmintákat tartalmaznak.”

3. A kalózok szemkendővel gyorsan alkalmazkodtak a fényviszonyok változásához. Egyik szemüket sötétben tartották, és amikor lementek egy raktérbe, levették a kendőt, és azonnal láttak.

4. “Ma megtudtam, hogy a kelkáposzta, a brokkoli, a káposzta, a kelbimbó és a karfiol ugyanaz a fajta.”

Brassica oleracea L. (BRASSICACEAE)

5. Hány éves voltál, amikor megtudtad, hogy ha ilyen konzerv nyitóját elfordítod, akkor lezárod a fedelet, és az ételeid nem száradnak és nem romlanak meg?

6. Kiderült, hogy A beavatott c. filmet, Demi Lovato Heart Attack című számát és Taylor Swift Bad Blood című számát ugyanott forgatták.

7. Hány éves voltál, amikor megtudtad, hogy nem szabad megnedvesíteni a téglalap alakú felmosót, mert az állítólag por törlésére szolgál?

8. Ha a pizzád nem fér bele a serpenyőbe, vágd félbe, és helyezd így a serpenyőre.

9. “Ma megtudtam, hogy Tom Cruise elvált mindhárom volt feleségétől (Mimi Rogers, Nicole Kidman, Katie Holmes), amikor azok 33 évesek lettek.”

10. Az üveg fedele túl szoros? Tekerj köré gumiszalagot, majd törölgetővel fogd meg és csavard le.

11. Tudtad, hogy a szivárvány valójában egy kör, csak egy részét látjuk? Ha szivárványt nézel egy repülőgépről, akkor láthatod annak teljes méretét.

12. Gyújts meg egy gyertyát zuhanyozás előtt, hogy a tükrön legyen egy kis rész, ami nem lesz párás, és így meg tudsz fésülködni, stb.

13. A színésznő, aki Sheldon édesanyját alakította az Agymenők c. tévésorozatban, annak a színésznőnek az édesanyja, aki Sheldon édesanyját alakította Az ifjú Sheldon c. sorozatban.

14. Minden játékkártyán ábrázolt király igazi történelmi személyiség.

15. A tojástartó dobozból tablet tartó lehet.

16. A római mellszobroknak néha kivehető „haja” volt, hogy később frissíthessék a jelenlegi divatos frizurára!

17. A Titanic elején található ikonikus jelenet tisztelgés a washingtoni Titanic emlékmű előtt, amelyet 1931-ben állítottak fel.

loading...