Menü Bezárás

18 részlet a népszerű filmekben, amelyet nem vettünk észre

A gyakori mozilátogatók valószínűleg észrevették, hogy a filmekben a történet sebessége jelentősen megnőtt. Jelenleg egy átlagos film legfeljebb 3000 felvételt tartalmaz, amelyek mindegyike 2-10 másodpercig tart. Egyébként ez segít a filmrendezőknek elrejteni a különböző meglepetéseket, és olyan jelentéktelen részleteket, amelyeken a nézők 99,8% -a átsiklik.

Mi most megtaláltuk a nézőknek azt a 0,2% -át, akik elég figyelmesek, hogy bármit észrevegyenek, ami el van rejtve. Nem tudjuk, hogyan csinálják. Lehet, hogy százszor megnézik ugyanazt a filmet, és másodpercenként szüneteltetik. Bármit is csinálnak, eredményeik igazán lenyűgözőek.

Jim Carrey karaktere a Truman Show-ban D-vitamin vesz be a reggelihez. Általában az emberek ezt akkor szedik, amikor napfényhiányuk van. És mint tudjuk, Trumant nem érte napfény, mert városa csak egy filmdíszlet volt. Ez a rejtély megoldásának egyik kulcsa.

A Coraline és a titkos ajtó animációs filmben Bobinsky úr az orosz érdemérmet viseli a Csernobili Nukleáris Katasztrófánál nyújtott szolgálatáért. Így szól: „A takarítási kampány résztvevője”.

A kutyát, akit John Wick az első film végén örökbe fogadott, a tervek szerint el akarták altatni. Tehát úgy tűnik, hogy megmentette.

A Toy Story 3-ban láthatod, hogy a Buzz Lightyear-be tett elemeket a BNL vállalat gyártja. Ugyanaz a vállalat, amely a WALL-E robotot gyártotta.

A Bébi úr című animációs filmben Tim pólóján a szám 01-ről 02-re változott a kistestvére születése után. Ez azt mutatja, hogy már nem Tim a legfontosabb a szülei életében.

Ez a jelenet a Titanicban, amelyben Jack 2 férfi mellett halad el, akik figyelik a fedélzeten játszó fiút, egy valódi fotón alapul.

Az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban Howard Stark azzal viccelődik, hogy „Hydra nem fog megtámadni zsebkésekkel”. A film vége felé egy Hydra ügynök pontosan ezt teszi.

A Shazam! című szuperhősfilmben ugyanaz az emlék különbözhet az időjárás és ruházati cikkek szempontjából, attól függően, kinek az emléke. Ennek célja az a személy érzelmeinek hangsúlyozása abban a pillanatban.

Linda Hamiltonnak van egy ikertestvére, akit Leslie-nek hívnak. Ő segített híres testvérének a Sarah Connor és a T-1000 modell közötti verekedős jeleneteknél a Terminátor 2. – Az ítélet napja című filmben.

A hobbit: Az öt sereg csatája című film stáblistájában Martin Freeman kezében egy makk látható. Ez a rajz a színész azon fényképén alapszik, ahol a saját Lego mini figuráját tartja a kezében.

A Szörnyek az űrlények ellen című animációs filmben W.R. Monger tábornok jelvénye Shrek arcát ábrázolja.

Miután Kamonrá az Éjszaka a múzeumban 2. című filmben azt mondja: „Egy szempillantás alatt megölhetem a barátaidat”, a film végéig nem pislog többet.

A Hihetetlen család című animációs filmben Mr. Irdatlannak van egy befőttes üveg az asztalán, amiben a mellkasáról visszapattant golyókat tárolja.

A Stan Lee cameoszerep a Bosszúállók: Végjáték című filmben az ő valódi, 70-es évekbeli külsején alapszik.

A 22 Jump Street – A túlkoros osztag című akció-vígjátékban Jenko bal vállán egy sebhely van, amit akkor szerzett, amikor az előző részben, a 21 Jump Street – A kopasz osztagban őt lőtték meg Schmidt helyett.

A Pókember: Irány a Pókverzum! című animációs filmben, amikor Miles Morales megrázza Peter B. Parkert, az idegrendszerét láthatjuk, bár hasonló helyzetekben általában a csontvázat szokták mutatni. Tudományos szempontból azonban ez egy helyesebb megjelenítés.

Hela a Thor: Ragnarök című filmben azonnal rájön, hogy a Végtelen Kesztyű hamis. Thanos viszont a másik kezén viseli, ami a figyelmes nézők számára is nyilvánvalóvá teszi a csalást.

A mesterséges intelligenciával való randevúja során Theodore (A nő című film főszereplője) egy biztosítótűt illesztett az ingzsebébe, hogy Samantha mindent láthasson.

Általában figyelsz a kis részletekre, amikor filmet nézel? Van valami, amit hozzátennél ehhez a listához? Oszd meg észrevételeidet kommentben.

loading...