Menü Bezárás

18 tárgy, ami a világ összes aranyánál is többet ér tulajdonsának

A tudósok szerint az emberi agy kb. 3 millió óra sorozatnyi adatot/emléket képes tárolni. Azt is bebizonyították, hogy a boldogabb pillanatokra sokkal tovább emlékszünk, és gyakrabban felelevenítsük azokat. Mi biztosak vagyunk abban, hogy az ilyen kincset érő pillanatok többet érnek, mint a világ összes aranya. Ráadásul, ha nem csak az emlékeink vannak meg, hanem valamilyen kézzelfogható tárgy is, akkor annak értéke valóban felbecsülhetetlen!

Először meg sem tudtam magyarázni, hogy miért ezt a gyűrűt választottam. Aztán később előkerült anyukám eljegyzési gyűrűje, és mindent megmagyarázott..

A barátommal azon vitatkoztunk, hogy melyik a legjobb kocsimosó a városban. A vita akkor ért véget, mikor rájöttünk, hogy mindketten Te hozzád járunk. A vendégünk vagy. Boldog Karácsonyt.

Előkerült a nagyszüleim gyűjteménye

Egy könyvben láttam ezeket a régi tálakat. Tudtam, hogy valahonnan ismerősek.. A nagymamámtól örököltem egy pont ilyen darabot!

Megtaláltam a régi pénztárcámat, amit ’85-’86-ban használtam!

Gyerekként apám mindig “megvette” tőlem a négylevelű lóheréket. Igazából sosem találtam egyet se.. Ma azonban belebotlottam egybe! Apám már nincs velünk, de most tartozik egy ötössel!

Kedves nagyi, nagyon hiányzol. Azt kívánom bárcsak itt lehetnél Amerikában. Tudom, hogy nincs sok pénzed. Még arra is emlékszem, hogy kövér vagy. Szeretettel, Setareh. U.i.: Írj vissza!

A szüleim megőrizték!

Előkerült egy kinyomtatott fotó négy éves koromból. Indokolatlanul nagy a kép..

Kilenc éves voltam, mikor apámat kirendelték Irakba.. Akkor adtam neki ezeket a kártyákat. Mindet megőrizte!

A nagymamám egyes fotóit sosem láttuk. Íme a nagyapám fiatalon!

A 30. születésnapomon kaptam a nagyszüleimtől! Akkoriban vagy százszor megnéztük ezeket közösen!

Megtaláltam a szüleim régi szerelmes leveleit..

A nagypapám ölében aludtam el. Nagyon kevés képünk van róla..

Fantasztikus zenész vagy! A férjem táncoltunk arra, ahogy játszottál. Nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk a zenédet! – az ajtómon találtam.

Egy bárban dolgozom, és tökéletesen ismerem a nyelvbeszédet. Ma egy siket vendégünk volt, akivel el beszélgettem egy kicsit. Egy másik asztalnál ülők hagyták ezt nekem.. “Köszönjük, garantálunk arról, hogy igenis megéri az extra odafigyelés!”

A gyerekkorom egy darabja újra előkerült..

Négy éve minden fotóm eltűnt a gépről. Közben még a macskám is itt hagyott.. Ma ezt találtam egy elveszettnek hitt USB kulcson!

loading...