Menü Bezárás

22 sztár, akiket először elutasítottak, de bebizonyították, hogy minden, amire szükséged van, az a hit

A showbizniszben dolgozni nem sétagalopp. Kedvenc hírességeink oly sok kihívással és elutasítással néznek szembe, hogy végül felléphessenek és szórakoztassanak bennünket. Nem számít, milyen nehézségeken mennek keresztül, a művészeknek nincs más választásuk, mint kitartani, hinni magukban és minden alkalommal megmutatkozni, hogy álmaik valóra váljanak.

A színészektől az énekesekig felsoroljuk a leghíresebb személyiségeket és történeteiket, amelyek ösztönzőként hathatnak rád.

1. Shakira

Az énekesnek azt mondták, hogy éneklése hasonlít egy kecske mekegésére. De bebizonyította, hogy szenzációs hangja páratlan.

2. Meryl Streep

Karrierjének kezdetén a King Kong film szerepléséről álmodozott. Amikor megismerkedett a producerrel, az megkérdezte a fiát olaszul: „Miért hoztad ide ezt a szörnyű nőt?” Erre Streep olaszul válaszolt: „Sajnálom, hogy nem vagyok elég szép ahhoz, hogy sztár legyek a King Kongban.”

3. Jennifer Lawrence

Jent ügynökei bírálták elég keményen a súlya miatt és úgy gondolták, sokkal sikeresebb lenne, ha leadna pár kilót. Még egy fotót is kapott magáról, amin totál meztelen volt és azt mondták neki, hogy használja motivációnak a diétájához. A sztárcsaj azóta is mindig elmondja, egy szerep sem ér neki annyit, hogy lemondjon az evésről.

4. Jessica Chastain

Amikor Chastain elkezdte karrierjét Hollywoodban, sokan csúnyának nevezték és azt mondták neki, hogy a vörös haját világosabb árnyalatra kell festenie. De megrázta vörös haját minden filmben, amelyben valaha szerepelt.

5. Keira Knightley

Mielőtt A fiók című filmben megkapta volna a szerepét, a rendező azt állította, hogy nem érti a nő hangulatát, tehetségtelennek tartja, és nem adja neki a szerepet. De Keira ragaszkodott ahhoz, hogy a rendező tesztelje le, és végül megkapta a szerepet.

6. Walt Disney

Azért rúgták ki egy újság kiadótól, mert azt állították, hogy nem volt elég kreatív. És azóta mi lett belőle…

7. Scarlett Johansson

Nagyon fiatalon kezdte karrierjét Hollywoodban. Nehéz bárki mást elképzelni Kirsten Dunst helyett a Jumanjiban, de természetesen nem ő volt az egyetlen, aki pályázott a szerepre. Scarlett Johansson is ott volt a potenciális pályázók között, amit nem kapott meg. De Johansson kitartott, nem adta fel, és 3 év után új lehetőséget kapott A suttogóban.

8. Mark Ruffalo

Az utazás Ruffalo számára sem volt zökkenőmentes. Több mint 800 meghallgatáson kellett átesnie, hogy felvegyék. Az első szerepét 89-ben kapta, és ezután is csak nagyon kis szerepeket kapott. Aztán végre beindult a karrierje Bruce Banner személyében, vagyis Hulk.

9. J.K. Rowling

Rowling élettörténete az egyik legjobb példa arra, hogyan lesz valaki „szegényből gazdag”. Mielőtt elérte a jackpotot a sikeres Harry Potter sorozat kiadásával, 12 kiadó elutasította. De a Bloomsbury Publications nyilvánvalóan a legbölcsebb döntést hozta J.K. Rowling csodálatos alkotásainak elfogadására.

10. Jon Hamm

Neki sem volt könnyű dolga Hollywoodban. Folyamatosan elutasították, mert a rendezők azt állították, hogy vagy túl idősnek néz ki a fiatal szerepekhez, vagy túl fiatal ahhoz, hogy idős szerepeket játsszon. Végül 29 éves korában befejezte az első TV-sorozatát, a Providence-t. Aztán igazán híressé vált, amikor Don Drapert játssza a Mad Men-ben.

11. Harrison Ford

Han Solo-nak és Indiana Jones-nak is nehéz volt a karrierje kezdetén. Azt állították, hogy Fordban nincs semmi, hogy sztár legyen. De hamarosan bebizonyította, hogy tévednek.

12. Jerry Seinfeld

Ezt a nagyon híres komikust a színpadon kívül bírálták, amikor először fellépett. De végül erőt vett magán, és a saját show-ja nagyot ütött.

13. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey ma a világ egyik legsikeresebb, leggazdagabb, és legbefolyásosabb nője, de nem volt ez mindig így. A csillogás mögött borzalmas események és lelki traumák húzódnak meg, amelyeket a műsorvezető-üzletasszony sokakkal ellentétben egyáltalán nem akar elfelejteni, sőt, ettől lett mára az, aki. Hasonló sorsú nőket segít abban, hogy legyenek elég erősek a nehéz döntéseknél, mert szerinte az ember csak úgy tudja megváltoztatni az életét, ha változtat a hozzáállásán.

Oprah szegény családból származik

Ha lehet egyáltalán családnak nevezni azt a környezetet, amelyben felnőtt. Mississippi államban született, de mivel szülei akkor még fiatalkorúak voltak, nagyanyja nevelte őt. Nem volt éppen leányálom a gyermekkora, víz és villany nélküli házban, még akkor sem, ha sokat foglalkoztak vele, tanítgatták, Oprah négyévesen pedig már folyékonyan olvasott.

14. Madonna

Ott hagyta az egyetemet, New Yorkba ment, és egy gyorsétteremben kezdett dolgozni a Times Square-en. Madonna próbálta elindítani töretlenül énekesi karrierjét, de az első lemezkiadó elutasította munkáját, azt állítva, hogy a projektben nincs semmi plusz. Most azonban a 266 díj büszke győztese, és a megszerezte a címet: a pop királynője.

15. Elvis Presley

A menedzser egy előadás után kirúgta. Elvisnek azt mondták, hogy nem lesz híres és vissza kell mennie teherautót vezetni. 

16. The Beatles

Azokat a lemezkiadók, akik elutasították őket, úgy gondolták, hogy nincs jövőjük, vagy nincs helyük a jövőben. 

17. Tim Burton

Burtont elutasította a Disney, és alábecsülték erőfeszítéseit. Úgy tűnik, hogy az elutasítás sokkal inkább áldás volt Burton számára, amikor 2 Batman-filmet rendezett és Johnny Deppel társult 7 produkcióban.

18. Reese Witherspoon

Mikor Reese Witherspoon elkezdett meghallgatásokra járni a karrierje elején, egyszer elcsípte, amikor épp róla beszélgettek és egyáltalán nem találták szépnek a színésznőt. Leginkább az nem tetszett nekik, hogy nem elég magas és egyáltalán nem csinos.

19. Winona Ryder

Egyszer egy rendező félbeszakította Rydert a mondata középén, és azt mondta neki, hogy nem jó színésznő, nem vonzó, és vissza kell mennie oda, ahonnan jött. Kíváncsi vagyunk, hogy ez a casting rendező hogyan érez most vele szemben.

20. Jay-Z

A világ egyik legkeresettebb művészét egyszer elutasították, mert úgy gondolták, hogy nincs elég jó hangja. 

21. Gary Oldman

Az a férfinek, akitől sok nagyszerű filmet kaptunk, azt mondták, hogy nem tud játszani, és hogy más karriert kell keresnie, amikor először meglátogatták a Művészeti Akadémián.

22. Kate Winslet

Kate Winsletnek még 14 éves korában mondta azt a dráma tanára, hogy tökéletes lesz a kövér, átlagos lányok szerepeire. A színésznő akkor teljesen kiakadt, de aztán úgy döntött, nem adja fel. Szerinte számára nincs lehetetlen, ezért lefogyott és most ő az egyik legkeresettebb színésznő Hollywoodban.

loading...