Menü Bezárás

27 vicces baki kialvatlan anyáktól – Az ötödiken hangosan felnevettem

Bizonyára ti is voltatok már annyira fáradtak, hogy összetévesztettétek a pirítóst a mosogatóronggyal.

27 vicces sztorit olvashattok kialvatlan anyukáktól!

1.“Kimentem a kocsihoz, beraktam a fiamat a gyerekülésbe, amikor rájöttem, hogy nincs rajtam nadrág.”

2.“Annyira fáradt voltam, hogy még a fiam nevét is elfelejtettem. A férjemtől kérdeztem meg.”

3.“Kimentem a mosdóba az éjszaka közepén, de nem értettem, miért érzem melegnek és nedvesnek a ruhámat. Aztán rájöttem, hogy a WC helyett a kanapéra ültem le. Szó szerint letoltam a nadrágomat, és elkezdtem pisilni éppúgy, mintha a WC-n ülnék.”

4.“A ház ajtaját a slusszkulcs nyomogatásával próbáltam kinyitni.”

5.“Éjszaka erősen megszorítottam a férjem fenekét – jó kemény! – , ahogy fordult egyet, mert azt hittem, hogy a kisbabánk készül leesni az ágyról.”

6.“Hallottam, hogy a gyerek felsír, ezért elkezdtem ringatni a karjaiban. Hogy ott volt-e a gyerek? Nem, a macska volt benne, aki elég szemrehányóan nézett vissza rám.”

7.“Mikor a kisbabánk sírva ébredt éjszaka, a bejárati ajtóhoz mentem, mert azt hittem, csöngetett valaki.”

8.“Szépen összehajtogattam egy egész kosárnyi szennyest.”enhanced-26210-1460503052-1

9.“A baba születése utáni első hónapban írtam egy SMS-t a férjemnek, hogy hol van. Ott feküdt mellettem az ágyban.”

10.“Megtöltöttem tejjel a cumisüveget, és megkínáltam vele a kutyát. Mikor nem fogadta el, morcosan odavetettem neki: ‘Na, gyerünk’. Öt hosszú másodpercbe telt, mire rájöttem, hogy nem a kétéves gyerekem az.”

11.“Arra riadtam egy éjszaka, hogy nincs meg a kislányom. Bepánikoltam, és felkiáltottam: Hol a gyerek?! Erre a férjem odahajolt hozzám: Drágám, éppen őt szoptatod.“

12.“A kifordított szoptatós melltartómban mentem ki a házból.”

13.“A nappaliban szoptattam, melltartóban és bugyiban. Kopogtak, mentem ajtót nyitni, de a mellem még kilógott a melltartóból. Csak órákkal később jöttem rá, hogy miért nem nézett rám egyáltalán a futárfiú…”

14.“Egy hosszú éjszaka után el kellett rohannom a gyógyszertárba. Megálltam egy piros lámpánál, ami egy örökkévalóságnak tűnt – még be is szóltam egy rám dudáló másik autósnak. Aztán észrevettem, hogy nem piros lámpa volt, hanem egy stop tábla.”

15.“Mikor hajnali 3-kor tejet szívtam le, rögtön kiöntöttem a mosogatóba. Felsikoltottam, mikor rájöttem, mit tettem.”

16.“Felkeltem éjszaka, hogy tisztába tegyem a kislányomat. Egy tiszta pelenkát húztam rá a használtra.”

17.“Egy nap felemás cipőben indultam munkába.”

18.“Még nem volt kétéves a fiam, amikor megszületett a második gyerekem. Az első hét teljes homály volt. Felkeltem éjjel, hogy megetessem a kicsit, és valami horkolás-szerű hangot hallottam a konyhából. Nos, elfelejtettem kivenni a nagyobbikat az etetőszékéből, aki így aludt el, fejjel a spagettijében.”

19.“Mikor végre az ágyba kerültem, gyors letöröltem magamról a sminkemet és kivettem a fülbevalómat, majd mély álomba merültem. Csak később jöttem rá, hogy a piszkos törlőt raktam az ékszerdobozba, és a fülbevalómat dobtam ki.”

20.“Egy este, sok-sok kialvatlan hét után, szó szerint abban a hitben voltam, hogy a baba azért sír, mert a férjem elvette a zsebpénzét. A férjem vezetett vissza az ágyba, és jót nevetett az egészen.”

21.“Egyszer kávé nélküli kávét főztem magamnak. A második korty után jöttem rá, hogy csak forró vizet iszok.”

22.“Zuhanyzás után a gyerek alsógatyáját próbáltam felhúzni magamra.”

23.“Odamentem a férjemhez, és a szájába nyomtam egy cumit.”

24.“Már két napja fent voltam, mikor hazaértem a kórházból. Éhes voltam, ezért csináltam magamnak gofrit – lekvár helyett mosogatószerrel nyakon öntve.”

25.“A gyermekorvost folyton állatorvosnak hívtam.”

26.“Megöleltem a srácot, aki az Internetet javította meg nálam. Annyira fáradt voltam, hogy minden távozóban levő vendéget megöleltem, mikor elmentek.”

27.“Befejeztem a vásárlást, majd bekötöttem a babát az ülésébe és elhajtottam – minden cuccot a bevásárlókosárban hagyta a parkolóban.” Forrás

loading...