Menü Bezárás

8 híres páros, akik vakrandin ismerkedtek meg, és azóta is boldogok

A filmekben a kapcsolatok olyan gyönyörűek és romantikusak. Elgondolkodtatnak, hogy a celebeknek a valóságban is ilyen csodás történeteik vannak-e, mint a filmeken. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a valós románcok is lehetnek olyan hihetetlenek, mintha egy filmhez írták volna.

Összegyűjtöttük azokat az ismert párokat, akik egy vakrandi során találtak egymásra. Úgy tűnik, maga a sors hozta össze őket.

1. Harry herceg és Meghan Markle

Meghan Markle és Harry herceg 2016 júliusában találkozott először. Kevesen tudják, hogy az első randijuk előtt szinte semmit nem tudtak egymásról. Egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak egy vakrandi során. A történetüket egy BBC interjú során osztották meg. Harry herceg semmit sem tudott azelőtt Meghan-ről, de „nagyon kellemes meglepetés ért, amikor besétáltam a szobába és megláttam őt” – mondta.

2. Emily Blunt és John Krasinski

A párost Blunt egyik munkatársa, Anne Hathaway hozta össze 2008-ban. Ma pedig már boldog házasok és 2 gyermek szülei. A három híresség ma is jó barátok Krasinski egyszer még azzal is viccelődött, hogy csak azért vette el Emily-t, mert „nem kaphatta meg Annie-t”. Hathaway erre úgy válaszolt, hogy csak azért van együtt Adam-mel, mert „nem kaphatta meg Emily-t”. (Az Adam, akiről beszél Adam Shulman, Anne férje.)

3. Elsa Pataky és Chris Hemsworth

Egy interjú során Elsa Pataky elmesélte, hogy egy valrandin találkozott először Chris-szel. „Azelőtt soha nem láttuk egymást. A tájszólás-betanító munkatársunk mindkettőnknek segített az akcentusunkkal. Szóval ez a hölgy olyan sokat beszélt nekünk a másikról, és ragaszkodott az ötlethez, hogy azt gondoltam, ’Oké, találkozzuk.’ Telefonon beszéltünk, majd találkoztunk” – mondta Elsa.

Ma már 11 éve vannak együtt és 3 gyerekük van.

4. Courteney Cox és Johnny McDaid

A páros Ed Sheeran-nek köszönheti a kapcsolatát. Az egyik interjúban Ed azt mondta, „Eddig nem beszélhettem róla, de most, hogy nyilvánosan is megjelennek együtt…Én mutattam be egymásnak Courteney Cox-ot és a szobatársamat (Johnny McDaid), akivel együtt laktam egy ideig. Randizni kezdtek és teljesen megőrülnek egymásért.”

5. Stanley Tucci és Felicity Blunt Tucci

Ebben a történetben Felicity testvére, Emily Blunt töltötte be Kupidó szerepét. A páros Emily és John esküvőjén találkozott először, és azóta is megőrülnek egymásért.

6. Cindy Crawford és Rande Gerber

Rande Gerber-nek igazából volt egy kis előnye, mivel ő már ismerte Cindy-t, mielőtt találkoztak. „Tudtam, hogy ki ő, és tudtam, hogy gyönyörű.” Michael Gruber, Crawford ügynöke, és Gerber barátja arra kérte Gerber-t, hogy kísérje el Cindy-t az esküvőjére. „Úgy döntöttünk találkozunk az esküvő előtti estén, hogy megismerjük egymást” – mondta Gerber. „ Meglepődtem, hogy mennyire laza és őszinte volt.”

7. Meghan Trainor és Daryl Sabara

A celebvilág újabb kupidója Chloe Grace Moretz volt. Egy interjú során Meghan elárulta, hogy „minden egyes embert megkértem, akivel találkoztam, hogy ’Találj nekem barátot!’ Chloe Grace Moretz az egyik barátom, és egy nap, amikor találkoztam vele azt kérdeztem tőle, hogy ’Ismersz valakit akivel randizhatnék? Akit szeretnék?’ Erre azt válaszolta, hogy ’Ismerem a legkedvesebb fickót a világon, Daryl-t. Meg kéne ismerned.’ Én pedig azt mondtam, ’Daryl? Oké.”

8. Cameron Diaz és Benji Madden

A párost Madden ikertestvérének a felesége hozta össze, Nicole Richie. Egy interjúban Nicole azzal viccelődött, hogy „vállalom a felelősséget mindenért”, ami Cameron és Benji között történt. Richie és Diaz ma jó barátnők és sógornők is.

9. Bónusz: Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan

Hilarie és Jeffrey először egy dupla vakrandi során találkoztak. Morgan munkatársa, Jansen Ackles és a felesége Danneel Ackles szervezte a randit. Nos, ennek az lett az eredménye, hogy Hilarie és Jeffrey már 10 éve együtt vannak, és 2 gyermek boldog szülei.

Te voltál már valaha vakrandin? Ha igen, hogy sikerült?

loading...