Menü Bezárás

8 szülő, akik megosztották azt a pillanatot, amikor rájöttek, hogy a babájuk csúnya

Nem mindenki gondolja, hogy az ő babája a leggyönyörűbb a világon…

Egy gyerek születése minden szülő életében meghatározó pillanat. Természetesen ilyenkor elfogultak, csak arra tudnak gondolni – és vannak, akik hangoztatják is -, hogy az ő gyerekük a világon a legszebb, a legaranyosabb, a legcukibb, stb.

De mi van, ha ez egyszerűen nincs így? Ha még a szülők is meglepődnek, amikor látják, hogy a kicsi nem olyan szép és édes, mint amilyenre számítottak?

Néhány őszinte apa és anya viszont nem kertelt, elismerték, hogy a gyerekük nem egy szépség, és a Redditen el is mesélték, mit éreztek, amikor erre rájöttek.

1. Apja fia

Lancey 6 éves fia mindig is hasonlított az édesapjára, ami az ő esetükben nem éppen szerencsés, hiszen az anya elmondása szerint a férfi “nem egy jóképű pasi”. A kisfiú viszont jót is örökölt az apukájától.

“Már most nagyon éles eszű, szóval tudom, hogy megtalálja majd a módját, hogy ellensúlyozza ezt a problémát” – írta az édesanyja.

2. Különböző tesók

A ThreeOfLight nevű felhasználónak azért is volt fájdalmas azt látni, hogy kislánya nem lett olyan szép, mint várták, mert azt első lánya igazi gyönyörűség lett. Furcsa módon a két testvér egyáltalán nem hasonlít egymásra. Az anya viszont azt is leírta, hogy az ő nővére is sokkal vonzóbb volt nála, az édesanyjuk ennek megfelelően a tesót “szépségkirálynőnek”, őt pedig “vajbabnak” hívta.

3. Amikor beüt a kamaszkor

sammy_nobrains fia kamaszkorában lett “csúnya”.

“Serdülőkorában egy nyakigláb, sovány srác lett hullámos vörös hajjal, ráadásul a látása is gyengült, így inkább egy kockafejnek nézett ki.”

A fiú most 17 éves, lassan kezd egy jóképű fiatalemberré válni, ami reményt ad a szülőknek is arra, hogy a kamaszkori “elcsúnyulás” csak időszakos, és mindenki túllép rajta.

4. A nagyi szólt be

Susan Wernert teljesen összetörte, amikor az anyja, vagyis gyermeke nagyanyja kegyetlen “bókot” mondott, amikor meglátta az unokáját.

“Ez olyan arc, amit csak egy anya szerethet” – mondta a nagyi. Pedig Susan szerint gyönyörűséges lánya született…

5. Amikor nem elég, hogy csúnya, de elviselhetetlen is

pm-me-a-stray-cat legkisebb fia egyébként sem volt túl aranyos, de mivel egy dühös kis fúra volt, még kellemetlenebbé vált.

“Pokoli dühös volt, izzadt és pirossá vált a feje. Alig láttuk a szemét egy hónapig. Nagyon nehéz volt szeretni egy ordibáló kis golyót, aki ráadásul olyan csalódást keltően nézett ki” – vallotta be az anya.

Később hozzátette, hogy a kisfiú hat hónaposan már sokkal aranyosabb lett…de még mindig mérges.”

6. Kopaszodó baba

steerpike88 nem panaszkodhatott a gyerekére, a 6 hónapos kisfia nagyon aranyosnak született, ráadásul sok haja is volt. Ám idővel elkezdtek kihullania a hajszálai, pechjére először pont a feje tetejéről.

“Az új haja szőke, így most úgy néz ki, mintha kopaszodna” – írta a csalódott anya.

7. “Tényleg csúnya baba volt!”

huiki őszintén elmondta, hogy bár a fia most már egy jóképű kissrác – még bókokat is kap -, de babaként nagyon csúnya volt.

“Úgy nézett ki, mint egy majom és egy béka. Nem hazugság! Nagyon szőrös volt a homloka, egészen 6 hónapos koráig. Aztán egyszercsak bumm…hirtelen cuki lett.”

8. “Biztos, hogy az enyém?”

Amikor IAmThe0neWhoKn0cks nevű felhasználónak először mutatták meg a gyerekét a nővérek a szülés után, az újdonsült anya még a fájdalomcsillapítók hatása alatt azt kérdezte: “biztos, hogy ez az én babám?”. Ugyanis nem hitte el, hogy a gyerek, aki elmondása szerint “úgy nézett ki, mint egy kis patkány”, az övé. De azóta már ő is aranyos lett.

loading...