Menü Bezárás

9 dolog, amit végig rosszul használtunk és nem is tudtunk róla

Lehet, hogy te is észrevetted már, hogy az utazási párnád nem elég kényelmes, vagy a pumpa nem szünteti meg az eldugult mosogató problémáját, és nemes egyszerűséggel inkább beletörődtél, nem is gondolva arra, hogy esetleg rosszul használod az adott dolgot. Kiderült azonban, hogy a hétköznapi holmik sok esetben a nem megfelelő használat miatt vallanak kudarcot.

9 Az utazási nyakpárna sokkal kényelmesebb, ha az állunk alá tesszük.

Utazasi parna hasznalata

8 A kapocskiszedő egy kiváló segítség, ha új kulcsot szeretnénk akasztani a kulcskarikánkra.

Kapocskiszedo

7 A hosszúkás csomagolású cukrot középen kell félbetörni. Ez megkönnyíti a tartalom kinyerését, és nem lesznek apró papírdarabok mindenhol.

Kavecukor

6 A kínai ételtartó dobozok egy mozdulattal tányérrá alakíthatók.

Kinai etel tarto

5 A pamutpárnák különböző felületeit különböző célokra tervezték. A sima oldal a smink eltávolítására szolgál, a másik pedig a körömlakk eltávolítására.

Vattakorong celja

4 A szupermarketek bevásárlókocsijain lévő fül azért van, hogy zacskókat akasszunk rájuk. Így több hely marad a kocsiban, és például nem nyomódnak össze a pékáruk.

Bevasarlokocsi akaszto

3 A lakatok alján lévő lyuk azért van, hogy télen a belefolyt víz ki tudjon csurogni és ne fagyassza szét a zárat, illetve hogy olajat lehessen bele tölteni, ha a zár beszorult és nem lehet kinyitni vagy becsukni.

Olajbetolto nyilas

2 Valószínűleg te is rosszul használod a pumpát: a befelé homorú vég az eldugult mosogató kidugítására szolgál, míg a kifelé ívelt vég a WC kidugítására van.

Mosogato es wc pumpa

1 Ahhoz, hogy a MacBook töltő hosszabb ideig bírja, célszerű így tárolni.

McBook tolto

loading...