Menü Bezárás

9 egykoron szívtipró színész, akikkel csúnyán elbánt az idő vasfoga

Minden korosztálynak megvannak a maga szépségideáljai, legyen itt szó férfiről vagy nőről.

Amíg nagyanyáink odavoltak Marlon Brandoért, anyáink Pierce Brosnanért és Harrison Ford-ért, mi magunk már Channing Tatumot vagy Brad Pittet emlegetjük, ha arról kérdeznek, hogy ki is napjaink legsármosabb színésze.

Nem hiába, változnak a trendek. Egykoron divatos volt a teljesen sima arc, ma már hódít a borosta és a szakáll, pár éve még a csoki barna pasik hozták lázba a hölgyeket, ma már jobban számít mennyire is van kidolgozva egy felsőtest.

Egy biztos, az idő gyorsabban telik, mint azt gondoljuk és sajnos nyomokat nem csak rajtunk, de Hollywood egykori szívtipróin is jócskán hagy.

Bemutatunk nektek 9 sztárt, akik kegyeiért egykoron nők ezrei esedeztek, mára azonban már kevesek szívét dobogtatják meg!

1.Val Kilmer

Az örök ‘Batman’ karrierje során több, mint nyolc tucat filmben játszott, évek óta nem láttuk egy moziban sem. Valljuk be nem fest éppen a legjobban, ami nem is csoda hiszen nem rég épült fel torokrákjából, amivel 2015 óta harcolt. A drasztikus fogyás és a kezelések teljesen megöregítették az 59 éves legendát! Szurkolunk neki, hogy minél előbb helyrejöjjön!

2. Mickey Rourke

Mickey Rourke egyszer elnyerte a világ legjóképűbb férfijának járó címlapot, aztán egy plasztikszörnyet csinált magából. Annó nők milliói csodálták őt, lányok álmodtak arról, hogy találkoznak vele…Színészi karrierjét sikerült ugyan újra sikeres mederbe terelni, de kinézetén sajnos javítani nem, inkább csak még jobban rontani tud. Az extravagáns színész idén ünnepli majd 67. születésnapját.

3. Edward Furlong

Sokak számára Furlong a “Terminátor 2” című filmből ismert. A kultikus robotos moziban a színész 13 éves korában játszott, majd húszévesen volt még egy említésre méltó szerepe az Amerikai História X-ben, azóta eltelt kb. 20 évet pedig ránézése evéssel töltötte.
Jelentősebb szerepeket nem kapott, amit valljuk be, nem is csodálunk, hiszen rendkívül lesújtó és igénytelen a megjelenése.

4. Chavy Chase

Mindenki ismeri és mindenkinek mosolyra görbül szája, mikor meglátja…
Évtizedeken keresztül ontotta magából a humorosabbnál humorosabb vígjátékokat, aktív pályafutása során mindig odafigyelt megjelenésére.
Visszavonulása után azonban durván leeresztett, így fest napjainkban, 75 évesen.

5. Mark Dacascos

Az örök harcos. A mai napig aktív akciószínész csillaga sem ragyog már oly fényesen, mint régen. Bár testileg még mindig sokan megirigyelhetnék, az arcát nem hagyta meg örök fiatalnak a sors. Az ősz haj és a mély ráncok elveszik arcának karizmatikáját, bár fontos megemlíteni, hogy még így sem vállalhatatlan parti az 54 éves, hawaii születésű színész.

6. Michael Dudikoff

Az Amerikai Nindzsa sztárja modellként kezdte pályafutását. Nem kisebb cégeket képviselt annó, mint a Calvin Klein, vagy a GQ. 2002 óta csakis kis szerepeket kap, középszerű filmekben. A dolog nem véletlen, a régi sárm bizony jócskán megkopott, színészi képességei pedig valljuk be, sosem voltak túlzottan kiemelkedőek.

7. Tom Berenger

A szakasz című film, kemény, izmos és céltudatos Barnes őrmesterét nem kell a középkorú hölgyeknek bemutatni, hisz mindannyian látták a színész duzzadó izmait és valljuk be, vágytak is rájuk epedezve. 🙂
Az évek során sokat fakult Berenger korábbi ‘szépsége’. Nem meglepő, hiszen a színész idén fogja betölteni a 70. életévét.

8. Brendan Fraser

Fraser pályafutása során több, mint 40 filmben játszott. Ismertebb filmjeiben – Az őserdő hőse, Kőbunkó, A múmia, Utazás a föld középpontja felé – mindig próbálta a maximumot adni, szerepei nem voltak egysíkúak és nem csak izmos felsőtestéért érdemelte ki őket.
A férfi 2013 után már nem vállalt több szerepet, válása is nagyon megviselte, ami meglátszik külsején is.
Reméljük, hogy az 50 éves színész túljut mélypontján és ismét a mozivásznon láthatjuk majd.

9. Chris Noth

A Szex és New York című sorozat szívtipróját, Big-et nincs az a modern nő, aki nem ismeri. Hányszor, de hányszor játszottunk el a gondolattal, hogy milyen szerencsések lennénk, ha emellett a félisten mellett öregedhetnénk meg mi is…
Hát, mit ne mondjak, nem biztos, hogy rosszul jártunk azzal, hogy nem halgatottak meg imáink.
Az egykori bálvány ma már teljesen középszerű és pocakos, egykori sármjának nyoma sincs. Tudjuk ugyan, hogy a színész már 64 éves, de akkor is lehangoló őt így látni.

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani! 🙂

loading...