Menü Bezárás

Egy német tinédzser hipnotizáló frizurákat készít, amelyek úgy néznek ki, mint a horgolt minták

Milena Diekmann 17 éves autodidakta fodrász. Hatalmas ihletet kapott, és a haj, legyen az szőke vagy barna, gyömbér vagy unikornis színű, az a csodálatos vászon, ahol megbabonázó mintákat készít. Az általa készített frizurák hasonlítanak a Makramé-re, a kosárfonási stílusokra, sőt horgolt és kötött mintákra is.

Mi valóban hisszük, hogy az emberi haj szépsége ragyoghat és csilloghat, ha tehetséges stylist fürge kézben van, és meghívjunk, hogy vess egy pillantást, ahogy Milena életre kelti az átlagos frizurákat.

Az egész egyszerűbb frizurákkal kezdődött, és hamarosan igazi szenvedéllyé nőtte ki magát.

Ahogy Milena elmondta, mindig is imádta a hosszú hajat, és egy nap elkezdte egyszerűen befonni. De hirtelen kifogytak az ötletei, és ez volt a lökése annak, hogy komplex és szokatlan stílusokkal kezdjen kísérletezni.

Az általa alkalmazott technikák rendkívül bonyolultak.

Azokat a fonási stílusokat, amelyeket Milena szeret gyakorolni, „ollós vízesés fonásnak” nevezzük. 

Jelenleg Milena a fodrász, és ő a saját maga modellje.

Az az álma, hogy egyszer nagyon híressé váljon, és hírességek haját készítse el, vagy esküvői stylistként dolgozzon, minden lány különleges napját mesés és stílusos eseménnyé változtatva.

Kemény munkája és tehetsége nem maradt észrevétlen.

Ez a fiatal stylist sok dicséretet és figyelmet kap az Instagramon. A népszerű influencerek felfigyeltek rá, és néhány híres ember és az ikonikus szépségápolási védjegy képviselői csodálják az imádnivaló frizuráit. Elismeri, hogy ez kemény munka, amely rengeteg napi ihletet, jó időgazdálkodást, lendületet és sok gyakorlást igényel – de a nap végén mindez megéri.

Az összes frizura között, amelyet csinált, van bizonyos, amely a talizmánjává vált.

2019-ben kezdett el összetett frizurákat csinálni, és mindössze egy év alatt, 2020-ban az Instagram-fiókjának már több mint 30 000 követője van. Soha nem felejti el azt mondani: „Köszönöm” azoknak, akik az oldalára lépnek, és csodálják a munkáját a megjegyzésekben.

Eddig a kedvenc frizurája az úgynevezett „keresztbe font”, ez is az egyik legkeresettebb frizura az Instagram oldalán, mert eddig több mint 20 000 lájk érkezett rá.

Milena otthonról dolgozik, és a stúdiója a hálószobája. De ez nem jelentett számára akadályt abban, hogy oktató videókat készítsen azok számára, akik ihletet kapnak és szeretnék egyedül kipróbálni a technikákat. Egyes videói több mint 200 000 megtekintést kaptak, ami azt bizonyítja, hogy az igazi művészet és tehetség soha nem marad észrevétlen.

loading...