Menü Bezárás

Kilenc felesége van,-most elárulta milyen beosztás alapján bújik ágyba velük

Arthur O Urso menetrendet készített, hogy az összes feleségére jusson ideje.

Arthur O Ursónak kilenc felesége van, ezért muszáj beosztania őket, hogy mindenki megkapja, amit akar.

A Mirror azt írja, hogy a brazil férfi tavaly házasodott össze a nőkkel, hogy így ünnepelje a szabad szerelmet tiltakozzon a monogámia ellen. Urso egy Sao Paulo-i katolikus templomban erősítette meg a házasságát első feleségével, ehhez csatlakozott még nyolc másik nő, ők:

Igaz, ez jogilag nem kötelező érvényű, mivel Brazíliában illegális a többnejűség.

Urso próbál egyensúlyt teremteni a feleségei között, ezért az igazságosság nevében létrehozott egy menetrendet, hogy mikor, melyik feleségével szerelmeskedik. Idővel viszont látszódott, hogy a rotálás nem a legjobb megoldás.

A feleségei panaszkodtak, hogy így egyikük igényét sem tudja maximálisan kielégíteni, és magának is okozott kellemetlenségeket, bevallotta, hogy gyakran azon kapta magát, hogy más nőre gondol, de voltak egyéb gondjai is.

A beosztás sok problémát okozott, és néha úgy éreztem, hogy a menetrend miatt kell szerelmeskednem, nem pedig az élvezet miatt

– mondta Urso, akinek idővel fel kellett adnia a tervét.

Ma már hagyja, hogy minden aktus természetes módon alakuljon ki. Arról viszont nem mond le, hogy az összes feleségét boldoggá tegye.

 Nagyon szórakoztató és élvezetes mindent közösen átélni, mindannyian nagyon mások az ágyban.

– mondta

Urso elismeri, hogy a féltékenység néha problémát okoz, például amikor az egyik nőnek drágább ajándékot vesz, mint a másiknak.

Mindannyian odafigyelést, ragaszkodást és együttlétet követelnek, és hogy az életem részei legyenek, de nem tudok többet tenni az egyikért, mint a másikért

– mondta.

Az egyik feleség annyira nem elégedett a helyzettel, hogy nemrég bejelentette, hogy elválik Ursótól, ha nem csak ő lesz az egyedüli feleség.

Teljesen magának akart. Nagyon szomorú voltam a válás miatt, és még jobban meglepett a kifogása

– mondta a férfi.

loading...