Menü Bezárás

Oda van az egész világ ennek a rusztikus háznak mesebeli belsejéért

A kaliforniai Sonoma megyében rengeteg szórakozási lehetőség van. Akad vidámpark a kicsiknek, borkóstolási lehetőség a férfiaknak és vásárlásra alkalmas hely a hölgyeknek. Ebben a kis megyében mindenki megtalálja a kedvének való időtöltést. A megye közelében található Cazadero település azonban egy igazi zöld övezet. Gyönyörű fák, erdős részek határolják az aprócska várost. Aki nyugalomra vágyik annak lehetősége van teljesen elhatárolni magát a külvilágtól, egy picike A alakú házban.

Elsőre lehet nem gondolnánk, hogy egy mesebeli hely vár ránk bent, mert kívülről nem sok bizalomgerjesztő dolgot látunk, ha csak valaki nem szereti a mohával bevont tetőt. De amint valaki belép ebbe a kis házikóba szó szerint eláll a szava. Ezt a vityillót bárki kibérelheti magának egy hétvégére, vagy hétköznapra.

A “The Tiny house” mozgalom a megfizethetőségre, a fenntarthatóságra és az innovációra összpontosít, mely egy gyorsan növekvő mikroházakat építő szervezet.

Ezt az erdőben megbújó házat is ők hozták létre, melynek beltere valóban magával ragadja a vendégeket.

Az ajtón belépve nem gondolnánk, hogy egy tágas világos hely vár bennünket.

A tető legtetején van a hálószoba, mely minden várakozást felülmúl. Ez az a hely, ahol a párok telje mértékben ki tudnak kapcsolni.

Nem sok minden található benne egy kényelmes franciaágyon és néhány kiegészítőn kívül, de aki ide utazik, annak nem is kell több.

A lépcsőn leérve található az étkező, a konyha a fürdőszoba és az előtér.

A nappali úgy van kialakítva, hogy mindenki számára kellemes környezetet biztosítson.

Amint látjuk a konyha elég tágas, így nem kell nyomorogva kaját csinálni, hanem kényelmesen megfőzhetik a hölgyek vagy épp a férfiak az ebédnek/vacsorának valót.

Rengeteg könyv található a polcokon, mely igen relaxáló időtöltést nyújt az olvasás szerelmeseinek.

Amint lemegy a nap felkapcsolódnak az éjszakai fények és valóban egy mesebeli ház tárul a szemünk elé.

Nektek, hogy tetszik ez a kis lak? Eltöltenétek itt pár napot?

loading...